- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gullu32819
Hamilelikte ilk belirtilerini anlatirmisiniz adetten once hamilelgini ogrenen oldumu ve neler yasadiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben daha yeni hamileyim göğüslerim şişti bide midem yaniyodu başka bişey olmadiHamilelikte ilk belirtilerini anlatirmisiniz adetten once hamilelgini ogrenen oldumu ve neler yasadiniz
Gerçekten olmadı mı hiç belirtiniz?? Ben de aynı durumdayım bu ay normalde adet belirtilerimi bile bu kadar hafif yaşamam ama 3 gün gecikti ve hiçbişey yokk emzirdiğim için göğüs hassasiyeti vs hep var sadece mide guruldaması ve ekşimesi var dünden beri ve gaz afedersiniz sürekli gaz kaçırıyorumBenim hic bir belirtim yoktu canim. Hatta kendimi hamile sandigim zamanlar bir suru belirtim olmustu. Bence o psikolojik bir sey.
Gerçekten olmadı mı hiç belirtiniz?? Ben de aynı durumdayım bu ay normalde adet belirtilerimi bile bu kadar hafif yaşamam ama 3 gün gecikti ve hiçbişey yokk emzirdiğim için göğüs hassasiyeti vs hep var sadece mide guruldaması ve ekşimesi var dünden beri ve gaz afedersiniz sürekli gaz kaçırıyorumama bunlar adet dönemi öncesinde de olabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum.. İlk hamileliğimde tüm belirtileri en üst düzeyden yaşadım bu 2. böyle olabilir mi acaba??
Benimde ikinci hamileliğim hatta yeni öğrendimHamilelikte ilk belirtilerini anlatirmisiniz adetten once hamilelgini ogrenen oldumu ve neler yasadiniz
Benim adetime 5 gün var genelde şimdiye kadar hep şiddetli bel ağrısı çekerdim bel ağrım yok fakat kasık bölgem sanki yumurtlama zamanı nasıl olur böle acayip sancı var gibi yok gibiiii karıncalanma mı oluyor anlamadım gitti.. Birde aşırı akıntım var süt beyazı gibiBenimde ikinci hamileliğim hatta yeni öğrendimadetten önceki tek belirtim göğsümde ve uclarında feci ağrı ve sızlama vardı ama sabrettim ve günümün geçmesini bekledim ve 8 gün geçtikten sonra test yaptım ve öğrendim
![]()
Naptın canım adet oldun mu merak ettim :)Benim adetime 5 gün var genelde şimdiye kadar hep şiddetli bel ağrısı çekerdim bel ağrım yok fakat kasık bölgem sanki yumurtlama zamanı nasıl olur böle acayip sancı var gibi yok gibiiii karıncalanma mı oluyor anlamadım gitti.. Birde aşırı akıntım var süt beyazı gibiaklımda deli sorular
Merhaba. Göğüs ağrısı ne kadar daha devam ediyor? Hamileliği öğrendikten sonra da devam etti mi acaba?Benimde ikinci hamileliğim hatta yeni öğrendimadetten önceki tek belirtim göğsümde ve uclarında feci ağrı ve sızlama vardı ama sabrettim ve günümün geçmesini bekledim ve 8 gün geçtikten sonra test yaptım ve öğrendim
![]()
Normalde benim adetime bir gün kala göğüslerim ağrırdı ve kasık ağrım olurdu. Bunların hiçbiri olmadı. Adet olacak hissi oluşur ya o bile olmadı. Günümden iki gün önce yaptım test negatif çıktı. Bir gün gecikince çift çizgiyi gördüm. Gördükten sonra kasık ağrısı yaşadım her an adet olacakmış giib. Göğüslerim şişti. Hassaslaşto hâlâ da öyle. Mide bulantılarım adetten önce başlamıştı ve şiddetlendi. Bunları yaşadım benHamilelikte ilk belirtilerini anlatirmisiniz adetten once hamilelgini ogrenen oldumu ve neler yasadiniz
Benimde öyle olduBenim hic bir belirtim yoktu canim. Hatta kendimi hamile sandigim zamanlar bir suru belirtim olmustu. Bence o psikolojik bir sey.
Benimde ikinci hamileliğim hatta yeni öğrendimadetten önceki tek belirtim göğsümde ve uclarında feci ağrı ve sızlama vardı ama sabrettim ve günümün geçmesini bekledim ve 8 gün geçtikten sonra test yaptım ve öğrendim
![]()
8.gune kadar iyi sabretmişsiniz hic belirtiniz olmadimi adet sancisi vs o 8 gunde8.gune kadar test yapmadiniz mi iyi sabretmissiniz hic belirti olmadi 8 gunde adet sancısı vs
Hamilelikte ilk belirtilerini anlatirmisiniz adetten once hamilelgini ogrenen oldumu ve neler yasadini
Yazmadiniz boş bıraktınız
Ben 4+4 haftalık hamıleyım ben sabredemeyip çok erken ogrenenlerdenım söyle anlatayım yumurtalara günümde tesadüfen gıttıgım bır kadın doğumcu 7 adet en küçüğü 19 mm olan yumurtamın gelıstıgını soylemıstı bızde hergun denedık Aralık ayının 7 si itibarıyle ve benım 10 Aralık gecesı aşırı derecede bas donmesı ve mıde bulantısıyla uyandım sonra bır hafta boyunca sağ kaşığımda sankı bır yara varmışsa sızlıyormuş gıbı bır agrı oldu ama poşet taşıyınca kalkıp oturunca falan adet duzenım 26 gündür 18 aralıkta yanı adetıme bır Gun varken kaşık agrısına ek sol kaşık ve belde oturup kalkarken agrı oldu göğsümün sadece uçları hafıf sızlardı ha adet oldum olacam derken test yaptım erken gebelık testi bır şey yok sonra 21 önde yanı adetım ıkı gün gecınce sabah esım patatesli pogaca almış bır balık koktu ortalık ama nasıl çürümüş gıbı evde testim vardı kaset testler yaptım ama hıc umudum yok o sırada damlattım afedersınız tuvalette kadınlar kulübünden gebelık belırtılerını okuyorum gözüm takıldı teste ıkıncı cızgı çıktı bır kaç sn de bayağı belırgın esımı de aldım hastaneye gıttım beta78.1 progrsteron 16,57 çıktı 23 ünde tekrarladık 228 25 aralıkta 515 çıktı salı gününe ınsallah keseyi görürüz sımdı de sol kaşıkta aynı batma var çoğul gebelik mı bılmem ama benım başka belırtım olmadı arada burnuma gelen balık kokusu dışında sadece alt karında sızlama var ve hafıf akıntı ısteyen herkesın rabbım kucağını boş bırakmasın ınsallah her hamılelık kendıne özgüymüş öyle dıyorlar ama ınsallah benım çoğuldur çünkü rüyamda 2 oğlan 1 kız doğurduğumu görmüştüm hayırlısıyla keseyı kalp ayısını görseydik bu bekleyişler çok streslı8.gune kadar iyi sabretmişsiniz hic belirtiniz olmadimi adet sancisi vs o 8 gunde
Ben yenıyımde beceremedım önceYazmadiniz boş bıraktınız