Hamilelik, tamamlayici sigorta, doğum paketi

ferrary99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
156
42
31
Hamilelikte tamamlayici saglik sigortasi yaptirip dogumu dahil ettirebiliyor muyuz?
Ayrıca İstanbul Medipolde kişiye özel doğum paketleri varmis sanirim bununla ilgili bilgisi olan var mi?

Hamilelikte tamamlayici saglik sigortasi yaptirip dogumu dahil ettirebiliyor muyuz?
Ayrıca İstanbul Medipolde kişiye özel doğum paketleri varmis sanirim bununla ilgili bilgisi olan var mi?
Sigortalar önceden yapılmasını istiyor. Bekleme süresi oluyor çoğunlukla 1 yıl bekleme oluyor bazıları 6 ay bekleme istiyor. Bir tane şirketle görüşmüştüm sadece 1 ay bekleme istemişti ama söylediği fiyat o kadar uçuktu ki doktor randevusuna normal gidip doğum parasını kendimiz ödesek daha ucuza geliyordu. O yüzden yaptırmamıştık yani eğer bekleme süresiniz varsa sigorta yapın bekleyin hamile kalın öyle evet avantajlı oluyor ama yakın vadede hamilelik varsa parayı ödemek daha ucuza geliyor

Doğum paketi almali miyiz peki simdiden 9 haftalığım henüz
Öncelikle birkaç sigorta şirketini arayıp şartları öğrenmen gerekiyor, yukarıda bahsetmişler sigorta şirketleri gebe kalmadan 6 ay - 1 yıl geçirmeniz şartıyla yapıyor bu bir genelleme siz firmalardan öğrenmelisiniz. yaptırmalı mısınız evet. oluyor mu emin değilim. sağlıklı bir doğum olsun

TESEKKUR EDERİM

sigortayı anlatmışşar tekrarlamicam. doğum paketleri hastaneden hastaneye değişiyor ama ben mesela medicalde yaptırıcam. 25.haftadayom. son aydaki kontrolleri kapsıyor sanırım 30 hafta sonrasını + doğum. nstler pakete dahil değil onların ücretini ödüyorsunuz.

daha kapsamlı olanları vardır ama bizim baktığımız paket bu sekilde. dediğim gibi hastaneden hastaneye de çok fark ediyordur. hastane özelinde araştırmanız gerekiyor

Hangi Medical?

Ne kadar tuttu acaba

Paket ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz

Medicalpark en son herşey dahil doğum paketine 75 bin tl demişti. İçerisinde tüm doktor kontrolleri,ikili üçlü testler, ayrıntılı ultrason, nstler, doğum, oda süsleme, fotoğrafçı gibi şeyler vardı

Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum sadece dogumu ozelde dusunuyorum. Sadece dogum ucreti hakkinda bilginiz var mi acaba

Paket ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz
su an daha fiyat almadık. telefonda görüştük. pazartesi görüşmeye gidip ödeme yapıcaz. bakalım. ama arkadasim yaklaşık 3 ay önce 22 bine yaptı doğumunu. biz de aşağı yukarı öyle bir sey olur diye tahmin ediyoruz.

başka bir arkadasim fotoğrafçısı, oda süsü vs komple bir paket aldi gecen kış ve o 65 bin ödemis. yani değişiyor.

Bilgi aldiginizda bizi de buradan bilgilendirebilir misiniz acaba? Birde normal ve sezeryan dogum ucretleri bazi hastanelerde ayni oluyor orada nasil acaba

Bilgi aldiginizda bizi de buradan bilgilendirebilir misiniz acaba? Birde normal ve sezeryan dogum ucretleri bazi hastanelerde ayni oluyor orada nasil acaba
medicalde de fark var benim çevremden gördüğüm 5-6 bin tllik bir fark oluyor.
pazartesi dediğim gibi gidip hastane ile yüzyüze görüşeceğiz. telefondan çok fazla bilgi vermiyorlar. öğrendikten sonra sizinle de paylaşırım tabii ki daha net olur en azından.

Ben doğum paketi aldım çünkü ilk yaptırdığım tahliller muayeneyle beraber 3-4 bine denk gelmişti. Doğum paketi (doğum hariç) 21 bindi yanlış hatırlamıyosam. Daha kârlı gelmişti gözüme. Herhalde 8-9.haftada aldım, sordum da hani aksi bi durumda Allah korusun ama noluyor diye, yapılan tahlillerin ücreti kesilip kalanı iade ediliyor demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…