• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sürecini birlikte geçireceğiniz doktoru nasıl buluyorsunuz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Başlık belki anlamsız olmuş olabilir kaç kere yazıp sildim doğru başlığı bulamayıp en sonunda bunu yazdım... Her neyse konuya geçiyorum..

Doktorunuzu nasıl buluyorsunuz? Çevreniz mi öneriyor internetten mi buluyorsunuz?

En çok düşündüğüm konulardan biride bu hamile kaldığımda hangi doktora gideceğim.. Hemen çevreme söylemeyi düşünmüyorum bu yüzden çevremden de bilgi alamam sizler fikir verirseniz sevinirim... Sizler nasıl buldunuz vs.. internetten bakıp bulmak bana yanlış geliyor çünkü güvenemem, güven problemim var bu yüzden internetten bulup gitmek istemem televizyonlarda çok şey duyuyoruz belki araştırınca iyi birini bulurum henüz daha var diye netten araştırma yapmadım... Sizlerin nasıl bulduğunu sormak istedim

Ben geçen sene bir dış gebelik yaşadım. Hamileliğimi öğrenmemle bebeği kaybetmem arasında 1 hafta vardı. 1 haftada 3 tane doktor degistirdim. Sonra başka bir doktora muayene için gittim onu da sevmedim. Şimdi de dış gebelikte gittiğim son doktora randevu almak için hastaneyi aradım. O izindeymiş başka doktora muayene olmak ister misiniz dediler kabul ettim. Şimdiki doktorumla da böyle tanıştım çok memnunum kendisinden. Biraz kısmet biraz da sans işi doktor. Bazı doktorlara çok iyi derler siz ısınamazsınız. Hangi doktorla enerjiniz tutuyorsa onunla devam edin bence çünkü kadın doğumda hasta ve doktor arasında güven olması hem hamilelik öncesi hem hamilelik hem de doğum süreci üzerinde büyük bir etkiye sahip.

Ben geçen sene bir dış gebelik yaşadım. Hamileliğimi öğrenmemle bebeği kaybetmem arasında 1 hafta vardı. 1 haftada 3 tane doktor degistirdim. Sonra başka bir doktora muayene için gittim onu da sevmedim. Şimdi de dış gebelikte gittiğim son doktora randevu almak için hastaneyi aradım. O izindeymiş başka doktora muayene olmak ister misiniz dediler kabul ettim. Şimdiki doktorumla da böyle tanıştım çok memnunum kendisinden. Biraz kısmet biraz da sans işi doktor. Bazı doktorlara çok iyi derler siz ısınamazsınız. Hangi doktorla enerjiniz tutuyorsa onunla devam edin bence çünkü kadın doğumda hasta ve doktor arasında güven olması hem hamilelik öncesi hem hamilelik hem de doğum süreci üzerinde büyük bir etkiye sahip.
Kesinlikle öyle o sıcaklığı elektiriği almak gerek bence bir nevi canımızı emanet ediyoruz gibi bir şey onların verdiği tavsiyeler üzerine dikkat ediyoruz daha çok onlara danışıyoruz ve insanın kanı ısınmadığı birine güvenmesi zor.. galiba ben çok zorlanacağım çünkü hiçbir fikrim yok hangi hastaneye veya hangi doktora giderim diye

Kesinlikle öyle o sıcaklığı elektiriği almak gerek bence bir nevi canımızı emanet ediyoruz gibi bir şey onların verdiği tavsiyeler üzerine dikkat ediyoruz daha çok onlara danışıyoruz ve insanın kanı ısınmadığı birine güvenmesi zor.. galiba ben çok zorlanacağım çünkü hiçbir fikrim yok hangi hastaneye veya hangi doktora giderim diye
Rutin muayene olun ayda bir veya iki ayda bir. Her muayenede farklı doktora randevu alın böylece ufak da olsa bir fikir oluşur aklınızda.

Çok şükür cok seviyorum doktorumu cok cana yakın ilgili tecrübeli her yerde yazarim iyiki var canim doktorum docent doktor Mehmet aral atalay 😍

Ben akraba tanış tavsiyesi üzerine gittim. Çok sert mizaçlı bir doktor ama çok da güveniyorum. Anaç bir havası var hem kızıp hem destek olmaya çalışıyor. Güven verdi bana yapmacık sevecenlikle davranmayisi. O güveni almasam başka doktor arardım ama şükür gerek kalmadı.

Back
X