Hamilelik süphesindeyken kas gevsetıcı

Isimsiz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
78
15
38
29
Merhaba arkadaslar ben cocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve bunun ıcın ugrasıyorum en son asılama yaptırdım oda olmadı.. bu ay 2 3 gun gecıkmem oldu ve boynum tutulmustu kas gevsetıcı ılac ve kas gevsetıcı ve agrı kesıcı ığne oldum nasıl olsa hastalarım dıye vuruldum doktr da sordu hamilelik emzirme varmı dıye bende yok dedım dahada hastalamadım hamileysem ki bilmiyorum cocuga gecmiş olabilirmi hastalamayı beklıyorum inanın ılk kez cok korkuyorum hamilrysem cocuga gectıyse dıye bişi olmşmudur sızceee lutfen biri cevaplasın..

Şu an aynı şüpheyi yaşıyorum ben de. Belim tutuldu o kadar ki yatış pozusyonundayim 5 gündür artık dayanamadım aldım cabral 400 mg. Aslında önerilmiyor ama napayım geçmedi eşim de zorladı beni almam için. Ben de hamile değilimdir herhalde diye tahmin ediyorum. Oladabilirim hayirlisi...

Kzlar sakin olun.. 1 kereden birşey olmas. Ben hamile olduğum bilmeden birkaç kere ağır ağrı kesicilerden içmiştim..

Hamilemiy missin canım . Belli oldu mu
O günden sonra kan testı yaptım negatıftı 10 gün oldu bugun daha hastalamadım fakat iğnenin basi kadar bi kan geldi peceteye afedersınız ama esımle ilişki olmuştu ondan mı yoksa hastalıkmı gelıyo bilemedim hiçte böyle olmamiştı bebek olsaydı kan testınde cıkardı cıkmadığı olur mu kii

O günden sonra kan testı yaptım negatıftı 10 gün oldu bugun daha hastalamadım fakat iğnenin basi kadar bi kan geldi peceteye afedersınız ama esımle ilişki olmuştu ondan mı yoksa hastalıkmı gelıyo bilemedim hiçte böyle olmamiştı bebek olsaydı kan testınde cıkardı cıkmadığı olur mu kii

Belki ilişkiden dolayıdır. Öyle olanları duymuştum. Ama olmazsan yine tekrar test yaptır bence. Veya en garantisi bi doktora git.

Belki ilişkiden dolayıdır. Öyle olanları duymuştum. Ama olmazsan yine tekrar test yaptır bence. Veya en garantisi bi doktora git.
Bugun evde kendm ıdrar testı yaptım cıkmadı off cok uzuluyorum kıst mı var bı kacgun durayım dok. Gıdeyım gıtmektende skldm tedavı tedavıı...

Back
X