- Konu Sahibi Yagmurdamla34
-
Ben normalde adet öncesi ağrı yasamazdim. Adete 5 gün kala öğrendim ben hamile olduğumu ama adet tarihim gelince adet ağrıları yaşamaya başladım dedim herhalde kimyasal olucak adet olucam diye ama olmadım .nasip .bence test yapın sonucu öğrenin ona göre neler yapacağınıza karar verirsinizSelam kızlar.Ben bu ay yumurtlama günlerimi es geçmedim ve ovulasyon testiyle takip ettim.şimdi adetim 1 gün gecikti fakat ara ara adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ve moralim bozuluyor.önceki hamileliğimde kasık ağrısı yaşamıştım bu ağrı daha farklı gibi. Sizce kırmızları beklemek mi mantıklı yoksa test yapıp iyi yada kötü sonucu öğrenmek mi?hayal kırıklığı yaşarsam çok üzülücem ve test yapmaya cesaretim yok
Ben her ikisini de yaşadım hatta kendimi ana kraliçe ilan ettim aşırı mutluydum falan sonra tescillemek için gidip kan verdim eve geldim daha sonuç çıkmadan adet oldum . Bu ağırdı benim için. Ama sonra normallesti negatifler . bence test yapmakta sorun yok bekleye bekleye hemde yüksek umutla bence bu da zorHayal kırıklığı yaşayacağım diye cesaret edemiyorum bi türlü teste elim gitmiyor.olumsuzsa hangi şekli daha kötü adet olduğunu görmek mi testte negatifi görmek mi
Aynı benSelam kızlar.Ben bu ay yumurtlama günlerimi es geçmedim ve ovulasyon testiyle takip ettim.şimdi adetim 1 gün gecikti fakat ara ara adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ve moralim bozuluyor.önceki hamileliğimde kasık ağrısı yaşamıştım bu ağrı daha farklı gibi. Sizce kırmızları beklemek mi mantıklı yoksa test yapıp iyi yada kötü sonucu öğrenmek mi?hayal kırıklığı yaşarsam çok üzülücem ve test yapmaya cesaretim yok
Ben de senin gibiyim bu ay. Yapma adet günün gecikene kadar. Negatifi görmek regliyi görmekten daha acı çok üzüldüm ben de. Bu ay regl olur da bir gün gecikirse o zaman testalacağım. Eve testinle alıp koymuyorum artık o duruma geldimHayal kırıklığı yaşayacağım diye cesaret edemiyorum bi türlü teste elim gitmiyor.olumsuzsa hangi şekli daha kötü adet olduğunu görmek mi testte negatifi görmek mi
Evet ben de aynı fikirdeyim sanırım.negatifi görürsem daha fazla moralim bozulacak.hala hastalanmadım böylede umutla bekle nereye kadar sonu iyi olur inşallahBen de senin gibiyim bu ay. Yapma adet günün gecikene kadar. Negatifi görmek regliyi görmekten daha acı çok üzüldüm ben de. Bu ay regl olur da bir gün gecikirse o zaman testalacağım. Eve testinle alıp koymuyorum artık o duruma geldim
Reglin düzenli oluyorsa bir ihtimal umut var cnmEvet ben de aynı fikirdeyim sanırım.negatifi görürsem daha fazla moralim bozulacak.hala hastalanmadım böylede umutla bekle nereye kadar sonu iyi olur inşallah
merhabalar değeriniz yukseldimi baya geçmişteben adet günü test yaptım o gunun bitmesını bile bekleyemedim idrar testi silik çizgi çıktı hemen kan verdim 67 çıktı ama şimdide aman yükselcekmi aman akıntı geldi stres stres
merhabalar değeriniz yukseldimi baya geçmişte
benimde başıma gelmişti. hakkımızda hayırlısı olsunbiyokimyasal çıktı düşük yaptım
benimde başıma gelmişti. hakkımızda hayırlısı olsunbiyokimyasal çıktı düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?