Hamilelik şüphem var lütfen yorum da bulunun✨🌚

ozge5655096

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
50
6
1
Merhabalar ben yirmi beş yaşında evli bir bayanım.Yedi ocakta beta HCG baktırdım ve 2.00 çıktı üç ocakta da aynısı çıktı.Aile hekimi ise gebe olmadığı mi ve kimyasal gebelik yaşıyor olabileceğimi belirtti. Erken gebelik çubuğu doktoru yanıltır nitelikte ilk yaptığım pozitif çıktı ikinci ise hatalı çıktı şimdi aşağıya resmini koyacağım ilk bebeğimi kaybettim düşük yaşadım bu ikinci gebeliğim bugün sabahleyin yine sağlık ocağına gidip Kan verdim garantilemek amaçlı cuma günü olduğu için pazartesi günü kan sonucumun e nabız üzerinde görüneceğini söylediler ama benim reglim de bir gecikme oldu hastalığımda ve baş ağrısı şiddetli bacak bilek karın aşırı acıkma sık bir şekilde idrara gitme hafif şekilde baş dönmesi bel ağrısı boyun ağrısı sırtlarda çok hafif şekilde ağrı bulunmakta bunların internet üzerinden araştırdığımda gebelik belirtisi olduğu yazıyor ama içimdeki şüpheyi durduramıyorum çünkü iki üç gün önce Rüyamda bir erkek bebek gördüm ve bana anne diye hitap etti üzerine mavi bir kıyafeti vardı bugün de uyuduğumda Rüyamda kendimi 5 aylık gebe olarak gördüm ve elimde siyah beyaz bir ultrasyon resmi vardı yanımda eşim vardı bütün parçaları birleştirdiğimde anladığım kadarıyla rüyalarıma kadar işleyen bir gebelik yaşıyor gibi hissediyorum ve adet başlangıç tarihim 13 Aralık 2024 ve bitiş tarihi 19 Aralık ben bir sürem 21 gün normal 8 gün sürüyordu bu sefer 6 gün sürdü ve rutinde 6 veya 9 ocakta olurum.tahmin edeceğiniz üzere evli bir bayan olduğum için düzenli olarak cinsellik yaşadım ve regl geçti bittikten 4-5 gün sonra da yaşadım ama gebelik ihtimalim olabilir mi lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve dua edin

Eklentiler

• IMG-20250104-WA0011.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 20241128_212220_mfnr.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu belirtiler adet döneminde ki belirtiler ile aynı kan en doğru sonuç
Sıkma canını vakti saati vardır illa ki stres yaparsan daha da etkilenir vücudun

Bence tekrar kan vermelisin benimde 2,30 çıktı beta ama gebelik testi negatif kaç gün geçmesine rağmen ama sizin pozitif olmuş ayrıca herkesin kendi düşüncesi ama ben rüyaların bazen tesadüf ettiğine inanırım. Oğlumu rüyamda görmüştüm. Doğum tarihine kadar tuttu sadece 3 mayista doğuruyor gördüm 3 ünde hastaneye yattim 4 sabah dogum oldu. Yani demem o ki bazen neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…