Hamilelik soz konusu olabilir mi lutfen gereksiz yorunlari kendinize saklayın

selimesayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
9
1
1
Öncelikle Aralık ayında bir ilişkim oldu ve 5 kez adet gördüm hepsi normal süresindeydi ve prezervatif ile korunarakti ve sadece 2 kilo falan aldım göbeğim bana göre sis geliyor 1 ay sonra ve 3 ay sonra kist kontrolü için doktora gittim ultrasonda görünür muydu olsaydı gebelik

Yanı gebelik yoktur diyorsunuz ve göbeğim oturunca 2 kat okuyor 5 aylık gebelikte bu mümkün müdür sizce
5 aylik gebelikte cok daha farkli degisimler olur.
Gogus uckarin belirginlesir,siser.Etrafindaki kahverengi alan yayilir.
Karnin 2 kat olmaz.Gerginlesir.
Kasiklarinin ustunde yanj alt karninda buyuyen rahmini hissedersin vs vs.

Sadece biraz kilo almışsınız belli ki, neden aklınıza gebelik geldi ki?
Olsaydı ultrason da çıkardı merak etmeyin.
Çok takıntı yaptıysanız kan verin.

Daha önce hic gebelik yaşamadım ve gördüğüm hamilelerin göbeği midesi bile sis oluyor bel kıvrımları kayboluyor benim öyle br şey yok ama koktum

5aylik hamileyim ve göbeğim basketbol topu gibi önden gidiyor.
Gergin ve oturunca löp löp toplanmıyor.
Göğüslerim epey büyüdü halkalari karardi.
Cinsiyetimiz 14.haftada belli oldu su an 24.haftadayim.
En ufak şeyde yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum.
Ultrasonda bütün yüzü, elleri, kafası her yeri cok net görünüyor ve kıpır kıpır hareketleri.
Karnımda sürekli tekmeler olup yer yer kafa, popo ve kafa olmak üzere basinclar oluyor. Net şekilde ayağını dayadığı yeri hissediyorum.
Aklıma gelenler bunlar.

Şimdi düşün bakalım 5aylik hamile olabilir misin, olsaydın ultrasonda görünmeme ihtimali olur mu?
Az mantıklı soru sorun da kimse dalga geçmesin, sizin görüşünüzle gereksiz yorum yapmasın.
Yine hamile olmadığına inanmazsan 4 ay daha bekle doğurmazsan hamile değilsindir kesin ve net cevap almış olursun artık.

Öncelikle Aralık ayında bir ilişkim oldu ve 5 kez adet gördüm hepsi normal süresindeydi ve prezervatif ile korunarakti ve sadece 2 kilo falan aldım göbeğim bana göre sis geliyor 1 ay sonra ve 3 ay sonra kist kontrolü için doktora gittim ultrasonda görünür muydu olsaydı gebelik
6. Regl mi de oldum

Allah'ın adını verdim itiraf et kimin 2.uyeligisin.

Hanımlar,
üyelik teknik olarak başka bir üyelikle bağlantılı görünmüyor, üyelikle ilgili şüpheniz varsa rapor edersiniz lakin konusunda böyle iddialarda bulunmayınız.

Back
X