E Elifkoy Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2020 9 0 1 26 11 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkoy #1 Kizlarr acil bakarmısınız 14 şubat sevgililer gününde hamile olduğumuda bugün anladim kocama nasıl söylerim bunu
Kizlarr acil bakarmısınız 14 şubat sevgililer gününde hamile olduğumuda bugün anladim kocama nasıl söylerim bunu
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 11 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkoy #2 Elifkoy .!.: Kizlarr acil bakarmısınız 14 şubat sevgililer gününde hamile olduğumuda bugün anladim kocama nasıl söylerim bunu Genişletmek için tıkla... Sevgililer günü hediyesini verir gibi kutu hazırlayın içine bebek patiği testinizi falan koyun ama vidyoyaya çekin bir köşeye koyun telefonu anı olarak kalsın
Elifkoy .!.: Kizlarr acil bakarmısınız 14 şubat sevgililer gününde hamile olduğumuda bugün anladim kocama nasıl söylerim bunu Genişletmek için tıkla... Sevgililer günü hediyesini verir gibi kutu hazırlayın içine bebek patiği testinizi falan koyun ama vidyoyaya çekin bir köşeye koyun telefonu anı olarak kalsın