Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik sevincim kabusa dönmesin ALLAHım düşük habercisimi bu korkuyorum
henüz 4 üncü haftanın içindeyim ama kahverengi akıntım ve 2 taraflı kasık ağrım var..çok korkuyorum.doktor progestan ve multivitamin verdi çkta dikkat ediyorum.bebeğimi kaybetmek istemiyorum sizce nedir bu çooook korkuyorum
henüz 4 üncü haftanın içindeyim ama kahverengi akıntım ve 2 taraflı kasık ağrım var..çok korkuyorum.doktor progestan ve multivitamin verdi çkta dikkat ediyorum.bebeğimi kaybetmek istemiyorum sizce nedir bu çooook korkuyorum
cnm birçok yakınım yaşadı bunu bolca dinlen yat çok gezinme progestanı sakın ihmal etme şuan tutunma aşamasındasın küçük daha korkma allahn iznyle bişey olmaz
canim bu bir cok hamilenin basina gelen bir olay. Illa kotu birseyin habercisi olacak diye birsey yok. Dr un da gerekeni yapmis zaten progestan vermis. ilacini al ve dinlen bol bol..
benim annemde de olmus iki hamilelginde de hemde, baska bir arkadasimda da oldu ve dogurdular yani..
Hayirlisi insaallah saglikla, hayirla gelir bebisin..
cnm birçok yakınım yaşadı bunu bolca dinlen yat çok gezinme progestanı sakın ihmal etme şuan tutunma aşamasındasın küçük daha korkma allahn iznyle bişey olmaz
selam canım hayırlı olsun öncelikle.
korkma progestanı ihmal etme.
bana ek olarak iğne de vermişti doktorum
ilk 3 ay kanama ve lekelenmelerle uğraşmıştım.
ilişki de yasak ayrıca bol bol dinlen.
dua et ALLAHın izniyle bişey olmaz
Allaha emanet arkadaşlarında dediği gibi progestanı ihaml etme bolbol dinlen dua et ve ilişkiden uzak dur.İlk haftalarda lekelenme oluyor korkma içini ferah tut.
selam canım hayırlı olsun öncelikle.
korkma progestanı ihmal etme.
bana ek olarak iğne de vermişti doktorum
ilk 3 ay kanama ve lekelenmelerle uğraşmıştım.
ilişki de yasak ayrıca bol bol dinlen.
dua et ALLAHın izniyle bişey olmaz
Allaha emanet arkadaşlarında dediği gibi progestanı ihaml etme bolbol dinlen dua et ve ilişkiden uzak dur.İlk haftalarda lekelenme oluyor korkma içini ferah tut.