• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK SERÜVENİM OLUR MU OLMAZ MI?

Merhabalar. Ben o kadar çok anne olmayı istiyorumki. o sorunsuz olmuştu. Ama 2 aydır deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor. Daha adetime 4 gün vardı. Şu ana kadar hergün test yaptım. Çıkmayacağını bile bile. bugün bi gördüm adet olmuşum. Öyle bir hayal kırıklığı olduki. bir evladım var zaten. Çok şükür 1 evladım var. Rabbim nasip etmiş. Ama 2.yi o kadar çok istedimki. Şu anda pes edesim geldi. sanki 2 aydır olmamış bir daha hiç olmayacakmış gibi. Doktora gidin tedavi olun diyeceksiniz belki ama tedavi olabilecek bir yerde yaşamıyorum. İlçede yaşıyorum. git gel yapamıyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? veya aylarca çocuğu olamayıp sonrasında hamile olan?

Yani gerçekten biraz elindekinin kıymetını bil şükret. Bu nasıl bi hırs?
Bazılarının senelerce birtane bile olmuyor.
İki ay olmadı diye sanki senelerdir olmuyor gibi davranıyorsun.
Biraz sakin ol tevekkül et.

Yani gerçekten biraz elindekinin kıymetını bil şükret. Bu nasıl bi hırs?
Bazılarının senelerce birtane bile olmuyor.
İki ay olmadı diye sanki senelerdir olmuyor gibi davranıyorsun.
Biraz sakin ol tevekkül et.
Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz? Başkaları için üzülmediğimi dua etmediğimi nerden biliyorsunuz? Emin olabilirsinizki her gün şükrediyorum. Olmasa da şükredeceğim. Allahtan gelen bir şey. Olacağı varsa olur her şeyin farkındayım. Hırs değil. Yanlış anlamışsınız. Anne olma isteği bunun adı.. isterse 1 evlat olsun isterse 2 olsun. Nasıl olsa bir çocuğun var sırf çocuk istiyorsun diye hırslı olmuyor insan kusura bakmayın.

Haklısınız gerçekten. Teşekkür ederim. biraz kafamı rahatlatıp aklımdan bebek fikrini çıkarırsam belki kendiliğinden olacak.
İnanın benim de öyle oldu, 5. Ayda amaaan ne oluyorsa olsun diyip kendime 1 yıla kadar süre vereceğim kafama takmayacağım demiştim ve hamile kaldım. Gerçekten her şeyin başı strese girmemek. En yakın ve en hayırlı zamanda güzel haberlerinizi burada okuruz inşallah :KK200:

Back