• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK SERÜVENİM OLUR MU OLMAZ MI?

Canım kendine acvison maxijuno al eşine de acvison maxigo 2 aya en geç hamile kalacaksın ben 2 sene gebe kalamadım bunu içtiğim ay hamiş oldum suan 6+0 m 🙏
Sağol kuzum 🥰 pormotik women+ femara+ımpryl, eşimde promen k + ımpryl kullanıyor. Dediklerini de not aldım 🤗

Umarım fazla beklemeden güzel haberler alırsınız. Size tavsiyem hem eşiniz hemde siz folik asit kullanın gebelik planlarken.
2 aydır folic asit kullanıyorum. Olmayınca pes edip bırakıyorum birkaç gün sonra dayanamayıp tekrar başlıyorum. Eşimin de mi folic asit kullanması gerek? Bunu bilmiyordum

Ayyy gözünüz aydın. Ne güzel bir haber. Ne o? İlaç mı?
En son başka bir doktora gittim polikistik over oldugu icin bende bana bu ilacı verdi eşime de söylediğimi verdi 2 aya hamile kalacaksın dedi kullandıgım ay hamile kaldım 😇😇 2 sene klomen tedavileri femara tedavileri tüp bebekler 350 bin tl param gitti ama 2 vitaminle hamile kaldım 🙏🙏🙏

Uygulamaya hiç güvenme canım. Ovulasyon testleri en iyisi
2 Aydır uygulama beni yanılttı. Adet gününden 14 gün önce yumurtlama oluyormuş yaklaşık. Bugün adet olduysam çok farklı bir tarihte yumurtlamam olmuş. Program 5 6 gün sonrasını göstermiş ona bakılırsa. Geç kalmışız. 😔

Canım kendine acvison maxijuno al eşine de acvison maxigo 2 aya en geç hamile kalacaksın ben 2 sene gebe kalamadım bunu içtiğim ay hamiş oldum suan 6+0 m 🙏
Canım ya çok tatlısın 🥰 sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. Darısı bizlerin başına 🙏♥️

Benim söylediğim acvison maxigo da bi dünya vitamin içinde folik asit te var bence kullanın hamile kalacaksınız
Pazartesi eczaneye gidip alayım hemen. Vitamin eksikliğinden de bazen tutmayabiliyormuş. Hemen not aldım. Çok teşekkür ederim🥰

En son başka bir doktora gittim polikistik over oldugu icin bende bana bu ilacı verdi eşime de söylediğimi verdi 2 aya hamile kalacaksın dedi kullandıgım ay hamile kaldım 😇😇 2 sene klomen tedavileri femara tedavileri tüp bebekler 350 bin tl param gitti ama 2 vitaminle hamile kaldım 🙏🙏🙏
Hem eşiniz hem de siz mi kullandınız? Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Onu da deneyeceğim belki olur🥰

2 aydır folic asit kullanıyorum. Olmayınca pes edip bırakıyorum birkaç gün sonra dayanamayıp tekrar başlıyorum. Eşimin de mi folic asit kullanması gerek? Bunu bilmiyordum
Folikasit yeterli gelmiyor canım. Yumurtayı destekleyici şeyler gerekiyor. Tabi daha yeni başladıysan senin için değil ama 6. Aydan sonra almak gerekiyor yavaş yavaş

Pazartesi eczaneye gidip alayım hemen. Vitamin eksikliğinden de bazen tutmayabiliyormuş. Hemen not aldım. Çok teşekkür ederim🥰
Kendinize acvison maxijuno eşinize acvison maxigo her gün 1 şaşe suya karıstırıp içeçeksiniz görüceksiniz en geç 2 aya hamile kalacaksınız allahın izni ile cünkü içersindeki vitaminler polikistği ve diğer hastalıkları baskılayacı özelliği var ve kaliteli yumurta üretip rahime gönderyor benim lh hormonum 34 idi nezaman ovulasyon test yapsam hep pik goruyordum 😇 ama bu vitaminle lh hormonum 3.45 e düştü

Kendinize acvison maxijuno eşinize acvison maxigo her gün 1 şaşe suya karıstırıp içeçeksiniz görüceksiniz en geç 2 aya hamile kalacaksınız allahın izni ile cünkü içersindeki vitaminler polikistği ve diğer hastalıkları baskılayacı özelliği var ve kaliteli yumurta üretip rahime gönderyor benim lh hormonum 34 idi nezaman ovulasyon test yapsam hep pik goruyordum 😇 ama bu vitaminle lh hormonum 3.45 e düştü
Trendyoldan buldum sipariş verdim. Çok ama çok teşekkür ederim. İyiki varsınız

Ben yıllar önce bı yerde okumuştum. Folik asit bebekte genetik bozukluk olma ihtimaline karşı kullanılır, baba adayı da kullanırsa babadan gelecek genlerde saglikli olur şeklinde bir açıklama yapıyordu. Bana çok mantıklı geldiği için ben esimede kullandırmıştim. Sen yine araştır tabi.

Ben bir program indirmiştim. 14. Gün demişti ama bugün adet olduğuma göre sanırım daha erken yumurtlamam olmuş. Laboquick diye bir ovulasyon testi sipariş verdim bugün. Adetim bitince onunla deneyeceğim. Umarım bu ay olur burdan güzel haberler ben de verebilirim🥰
Program teorik bilgiye göre 14. Gün diyor o yüzden ovulasyon testi denemenizi öneririm. Laboquick gayet yeterli. Gönlünüze göre olsun 🍀

Merhabalar. Ben o kadar çok anne olmayı istiyorumki. o sorunsuz olmuştu. Ama 2 aydır deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor. Daha adetime 4 gün vardı. Şu ana kadar hergün test yaptım. Çıkmayacağını bile bile. bugün bi gördüm adet olmuşum. Öyle bir hayal kırıklığı olduki. bir evladım var zaten. Çok şükür 1 evladım var. Rabbim nasip etmiş. Ama 2.yi o kadar çok istedimki. Şu anda pes edesim geldi. sanki 2 aydır olmamış bir daha hiç olmayacakmış gibi. Doktora gidin tedavi olun diyeceksiniz belki ama tedavi olabilecek bir yerde yaşamıyorum. İlçede yaşıyorum. git gel yapamıyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? veya aylarca çocuğu olamayıp sonrasında hamile olan?
Lütfen kadın anatomisini biraz araştırın. Kadınlar her ay yumurtlamayabilir, yumurtlamadığımız bir aya denk gelmiştir ya da yumurtlama zamanını tutturamamışsınızdır ya da döllenememiştir ve bunlar çok normal şeyler. Kendinizi rahatlatmanız gerekiyor stres ve bu kadar evham yapmak da maalesef etki ediyor böyle durumlara. 2 ay çok kısa bir süre evham yapmak için.

Program teorik bilgiye göre 14. Gün diyor o yüzden ovulasyon testi denemenizi öneririm. Laboquick gayet yeterli. Gönlünüze göre olsun 🍀
Doğru diyorsunuz. Herkesin gönlüne göre olsun. Laboquicki sipariş verdim. Bu ay onunla deneyeceğim. Burdan güzel haberler veririm umarım. :)

Lütfen kadın anatomisini biraz araştırın. Kadınlar her ay yumurtlamayabilir, yumurtlamadığımız bir aya denk gelmiştir ya da yumurtlama zamanını tutturamamışsınızdır ya da döllenememiştir ve bunlar çok normal şeyler. Kendinizi rahatlatmanız gerekiyor stres ve bu kadar evham yapmak da maalesef etki ediyor böyle durumlara. 2 ay çok kısa bir süre evham yapmak için.
Haklısınız gerçekten. Teşekkür ederim. biraz kafamı rahatlatıp aklımdan bebek fikrini çıkarırsam belki kendiliğinden olacak.

Back