• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik riski...

zarari falan olmaz canim merak etme, ben 2 defa falan kullanmistim :27:
adet olacaksin hapi icince 1-2 gun icinde...
adet gunun degisecek yani...

Hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz ve yalnızca prezevatifle mi korunuyorsunuz?

Daha etkili bir yöntemle çift korunma öneririm.

Hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz ve yalnızca prezevatifle mi korunuyorsunuz?

Daha etkili bir yöntemle çift korunma öneririm.

dedigim gbi yeni evliyim pek bilmiyorm prezervatif uygun diye düşndk ama deglmiş bundn snra önlemimi alcm ama umarm hamile kalmamışmdr:14::14::14:

kızlar hapı aldım ama henüz kullanmadım arkadasımı aradm bi hekime görünmeden kullanma sakın dedi kanaman çogalabilir falan ne yapcm ben ya şaşrdm..

zaman kaybetmeden hapı ıc bence cunkı zaman gectıkce etkınlıgı azalır hapın ,
yanı bu herkesın basına gelebılecek bı durum ıc bıan once

ayrıca dogum kontrol hapı kullanabılırsın canım ,
yırtılma cıkma sızma derdı yok sadece hapını unutmıycaksın o kadar
kı unutsan bıle ertesı gun ıkı tane ıcersın olur bıter
cok rahat olursun

kızlar az önce eczacıma gttim sordm bi zararı olup olmadgını ben de kalp yetmezliği var zararı olabilir dedi o yuzden hala içmedim zaman geçtkçe etkisi azalıyo tabi kala kaldm ortada

sen bılırsın tabıkı ama ay sonuna kadar acaba hamılemıyım dıye dusunup stres yapma
bana kalırsa ıcmelısın yınede sen bılırsın tabıkı

habın içerigini okudum yan etkilerinde falan kalp le ilgili bişey yazmıyo sanırım gözümü karartp içicem:43:

kızlar az önce eczacıma gttim sordm bi zararı olup olmadgını ben de kalp yetmezliği var zararı olabilir dedi o yuzden hala içmedim zaman geçtkçe etkisi azalıyo tabi kala kaldm ortada
bir zararı olmaz,yan etki de yapmaz,vücuduna zarar da vermez,sadece regl tarihin değişir,rahatlıkla içebilirsin,hala düşünüp durma yani zamanın daralıyor farkında mısın? ya iç ya da içme risk al ama bir an önce kararını ver yani.napıcam napıcam diye kendini yemekle olmaz bir şey.kalp rahatsızlığın için de risk oluşturmaz merak etme.ben de de kalp rahatsızlığı var ama kullandım bir problem yaşamadım.2-3 gün sonra kanaman oluyor o kadar.

tamam karar verdim içmeye hamile kalmayı göze alamam 2 tane var 1 tanesini içicem dmi

Aslında prezervatifler en iyi korunma yöntemi bence. Kadın, doğum kontrol haplarını kullanıyor bünyesi dengesi bozuluyor ayrıca hastalık bulaşma olasılığıda yüksek. Prezervatif hem hastalık önleyici hem doğum kontrol yöntemi diye düşünüyorum şahsi kanaatim tabi.

Bu arada prezervatifler o kadar kolay patlamaz diye biliyorum ayıptır sorması markası neydi merak ettim :1:

Son düzenleme:
Aslında prezervatifler en iyi korunma yöntemi bence. Kadın doğum kontrol haplarını kullanıyor bünyesi dengesi bozuluyor ayrıca hastalık bulaşma olasılığıda yüksek. Prezervatif hem hastalık önleyici hem doğum kontrol yöntemi diye düşünüyorum şahsi kanaatim tabi.

Bu arada prezervatifler o kadar kolay patlamaz diye biliyorum ayıptır sorması markası neydi merak ettim :1:

cnm şu bimde satılanlardan almştık daha önce klasigini kullanmştk hç öle bi sorun yasamamıştk bu sefer meyvelimi neydi almaz olaydk:14:

cnm şu bimde satılanlardan almştık daha önce klasigini kullanmştk hç öle bi sorun yasamamıştk bu sefer meyvelimi neydi almaz olaydk:14:

Şekerim Bim' de satılan markaya nasıl güvendiniz ya :26: Bundan sonra bence güvenilirliği daha çok kanıtlanmış markalara ( OK ve ya Durex) yönelin canım çocukta istemiyorsunuz sakata gelmeyin bari canım :26:

bimde satılanları bende gördün rengarenk paketler yapmıslar:)

ok de 1 kez patlak cıkmıstı önceden farketmiştik cok şükür

markaya bakmıyor pek

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kızlar hapı aldım ama henüz kullanmadım arkadasımı aradm bi hekime görünmeden kullanma sakın dedi kanaman çogalabilir falan ne yapcm ben ya şaşrdm..

canim korkutanlara bakma sen kullan bir sey olmaz! tecbube ettik te konusuyoruz...
sehir efsanelerine inanma...

dogum kontrol hapi her bunyeye gore degil, beni mahvetti mesela...
bir daha anca 1-2 cocuk yaptiktan sonra kullanirim...
herkese iyi gelmiyor haplar...
kullanmadan once test yapilmali...

Son düzenleme:
mrb kızlar bişey sorucam size habı aldıktan sonra hç ara kanamam olmadı bugünde regli günüm hala olmadım yarn gdip test yaptırırsam hamile olup olmadgım belli olurmu:14::14::14:

Back