- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zarari falan olmaz canim merak etme, ben 2 defa falan kullanmistim
adet olacaksin hapi icince 1-2 gun icinde...
adet gunun degisecek yani...
Hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz ve yalnızca prezevatifle mi korunuyorsunuz?
Daha etkili bir yöntemle çift korunma öneririm.
bir zararı olmaz,yan etki de yapmaz,vücuduna zarar da vermez,sadece regl tarihin değişir,rahatlıkla içebilirsin,hala düşünüp durma yani zamanın daralıyor farkında mısın? ya iç ya da içme risk al ama bir an önce kararını ver yani.napıcam napıcam diye kendini yemekle olmaz bir şey.kalp rahatsızlığın için de risk oluşturmaz merak etme.ben de de kalp rahatsızlığı var ama kullandım bir problem yaşamadım.2-3 gün sonra kanaman oluyor o kadar.kızlar az önce eczacıma gttim sordm bi zararı olup olmadgını ben de kalp yetmezliği var zararı olabilir dedi o yuzden hala içmedim zaman geçtkçe etkisi azalıyo tabi kala kaldm ortada
Aslında prezervatifler en iyi korunma yöntemi bence. Kadın doğum kontrol haplarını kullanıyor bünyesi dengesi bozuluyor ayrıca hastalık bulaşma olasılığıda yüksek. Prezervatif hem hastalık önleyici hem doğum kontrol yöntemi diye düşünüyorum şahsi kanaatim tabi.
Bu arada prezervatifler o kadar kolay patlamaz diye biliyorum ayıptır sorması markası neydi merak ettim
cnm şu bimde satılanlardan almştık daha önce klasigini kullanmştk hç öle bi sorun yasamamıştk bu sefer meyvelimi neydi almaz olaydk
kızlar hapı aldım ama henüz kullanmadım arkadasımı aradm bi hekime görünmeden kullanma sakın dedi kanaman çogalabilir falan ne yapcm ben ya şaşrdm..