hamilelik riski

lavantaatarlasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
29
6
1
merhabalar:) tam 1 yıl once kullandıgım 2 ertesi gün hapının cezasını hala çekiyorum, düzensiz adetlerim oluyor eskiden her ayın 19unda olurdum. Şimdi kayıyor birer ikişer belki bir hafta. Bugün de, yani ayın 19unda nişanlımla korunsak da, zaman zaman korunmadan birlikte olduk. Korunmadan birlikte olduklarımızda boşalma olmadı ancak zevk suyundan korkuyorum. Ve de Ortalama bir hesap yaparak yumurtlamamın bugün olmadıgını düşündüm ancak şu an içime bir kurt düştü. İki durumun çakışmış olmasının sıkıntı olacagını düşündüm ve gerginim. En son ayın yani temmuz 1inde regl oldum, mayısın 31inde olmuştum, nisanın da 25inde. İşin içinden çıkamadım ve çok çok stres oldum. Fikriniz var mıdır acaba ?

Adetinizi takip eden onlarca regl uygulamasi var. Neden kullanmıyorsunuz? Orada yumurtlama günlerinizi de görebilirsiniz. Riskli gunlerde korunursunuz. Bir de olusmasi durumunda sorun yaşayacağınız hamilelik icin neden onlem almıyorsunuz? 30 yaşındasınız cahil değilsiniz. Yapmayin lutfen.

Pepapp kullanıyorum orada riskli tarihimin 16sı oldugu gözüküyor. 11-18 arası da orta düzey diyor. Sadece regl dönemlerim değiştiği için güvenemedim o yüzden buradan yazmak istedim.

Pepapp kullanıyorum orada riskli tarihimin 16sı oldugu gözüküyor. 11-18 arası da orta. Sadece regl dönemlerim değiştiği için güvenemedim o yüzden buradan yazmak istedim.
Regl duzeniniz degistiyse cok basit bir çözüm var kondom. Yaşatamayacağımız bir bebek olacaksa ya da ailenizle sorun yaratacaksa bu cok basit yontemi kullanmamiz gerekir.

Regl duzeniniz degistiyse cok basit bir çözüm var kondom. Yaşatamayacağımız bir bebek olacaksa ya da ailenizle sorun yaratacaksa bu cok basit yontemi kullanmamiz gerekir.
Evet haklısınız, Bu kadar sert cevaplamanız gerekmiyor ama. açıklamak zorunda mıyım sanmıyorum bu kadar özelimi ama yaşadığımız pandemi döneminden ötürü aylarca ayrı kaldık ve açıkçası bazı şeylerin farkında olamadım. Açıklama değildir belki ama uğraştığımız hayatlar dolayısıyla böyle denk geldi.

Sert yazmadim aslinda. Dilerim bebek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…