evet canım bu ay başında çekildim doktor ilaç verdi antibiyotikve ve duphaston verdi duphastonu içiyodum işte şuan 2 gündür adetim geldi işte film çekilmeyede adet bittikten sonra 1 hafta içinde gitmiştim zaten öyle olması gerekiyomuşMerhaba Ben kaldım rahim flimi den 3 gun sonra yumurtlama olmuş ben bunu sadece agrı ile hissettim ama hsg ye baglamıstım ovulasyon testlerim gelmemişti zaten daha erkendi yeni adetten temızlenmiştim erken döllenme oldu bnde rahim flimi i cektirdiniz
İnsallah bu ay müjdeli haberi alırsıne
evet canım bu ay başında çekildim doktor ilaç verdi antibiyotikve ve duphaston verdi duphastonu içiyodum işte şuan 2 gündür adetim geldi işte film çekilmeyede adet bittikten sonra 1 hafta içinde gitmiştim zaten öyle olması gerekiyomuş
Evet her sabah aç karna ve gece uyumadan önce.. çay bardağının dörtte birine hayıt üzerine su takviyesiyle3 ay sürekli mi içtiniz
inşallah canım benim çok aminnnnİnsallah bu ay müjdeli haberi alırsın
pardon ama ben anlayamadım hamile misiniz birşeymi kullandınızEvet her sabah aç karna ve gece uyumadan önce.. çay bardağının dörtte birine hayıt üzerine su takviyesiyle
3 ay hayıt suyu kullandım hamile değilim şu an Allah söyletmiştir umarımpardon ama ben anlayamadım hamile misiniz birşeymi kullandınız
ANLADIM İNŞALLAH MALUM OLMUŞTUR BANA :) ONU NEDEN İÇTİNİZ PEKİ3 ay hayıt suyu kullandım hamile değilim şu an Allah söyletmiştir umarım
canımmm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün doğsun maşallah yaaaaKızlar bugün kontrolüm vardı sanırım erkek annesi olcağımrabbim isteyen herkese nasip etsin. RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLERE DE BU DUYGUYU TATTIRSIN. Hep dualsrımdasınız. Yeter ki inancınızı ümidinizi kaybetmeyin o mucize gelip sizi bulcak
teşekkür ederim kuzum..canımmm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün doğsun maşallah yaaaa
HarikaaKızlar bugün kontrolüm vardı sanırım erkek annesi olcağımrabbim isteyen herkese nasip etsin. RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLERE DE BU DUYGUYU TATTIRSIN. Hep dualsrımdasınız. Yeter ki inancınızı ümidinizi kaybetmeyin o mucize gelip sizi bulcak
Teşekkür ederim sohrabım Allah razı olsun❤Harikaa❤ Allahım saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin cnm
Merhaba sonucunuz belli oldu muBen klomen kullandım bu ay 4ünü 6sını değerlendirdim doktor söylemiştim sonra 7sinde kontrolüm vardı yumurtalarıma baktı 4 yumurtam oluşmuş o gün çatlatma iğnesi oldum salı gecesine ilişki önerdi sonrası gün aşırı söyledi öyle değerlendiriyorum canım
Negatif malesefMerhaba sonucunuz belli oldu mu
Dubhaston neden verdi san acanım doktore
evet canım bu ay başında çekildim doktor ilaç verdi antibiyotikve ve duphaston verdi duphastonu içiyodum işte şuan 2 gündür adetim geldi işte film çekilmeyede adet bittikten sonra 1 hafta içinde gitmiştim zaten öyle olması gerekiyomuş
adet olamıyordum adet olduğumda da yumurtlama zamanımın adetime denk geldiğini gördü düzene sokmak için verdi gebe kalırsan da etkisi olmaz hamileliği etkilemez demiştiDubhaston neden verdi san acanım doktor
Hımmm iyiymiş o zaman. Ben de rahim filmi çektirdim bu ay bana verilemdi de ondan sordum acaba başka bir tedavi falan mı diye merak ettim.adet olamıyordum adet olduğumda da yumurtlama zamanımın adetime denk geldiğini gördü düzene sokmak için verdi gebe kalırsan da etkisi olmaz hamileliği etkilemez demişti