- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
120 TL diyor sayfasındaBu canım aç karna sabah akşam 1,5 çay kaşığı bol su ile yutuyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
120 TL diyor sayfasındaBu canım aç karna sabah akşam 1,5 çay kaşığı bol su ile yutuyorum ben
doğurganlık penceresi diye bir şey var bilimsel araştırmalara göre yumurtlamadan 2 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalma olasılığının daha fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlanmışBilemedim ki genelde yumurtlamadan önce de değerlendirin sperm yasıyor vs diyokar ama bu konuda benimde kafam karısıyo
2 li fiyatıdır o ben ben tekli 75 tl ye aldım ovulasyontakiplisayfa dan120 TL diyor sayfasında
evet ikliymiş şimdi fark ettim. Bende içindeki çoğu bitkiyi çay yapıp içtim bu ay2 li fiyatıdır o ben ben tekli 75 tl ye aldım ovulasyontakiplisayfa dan
bune pekidoğurganlık penceresi diye bir şey var bilimsel araştırmalara göre yumurtlamadan 2 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalma olasılığının daha fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış
bu macunlarda bitkinin ekstratı kullanıyormuş o yüzden etki oranı daha fazla oluyor çayına göreevet ikliymiş şimdi fark ettim. Bende içindeki çoğu bitkiyi çay yapıp içtim bu ay
Bunu merden yaptın canımdoğurganlık penceresi diye bir şey var bilimsel araştırmalara göre yumurtlamadan 2 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalma olasılığının daha fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış
Yan etkisi var mı? Hergun mu kullanılıyor? Eczanelerde var mıdır kolay bulunur mu? Ben de alayımbu macunlarda bitkinin ekstratı kullanıyormuş o yüzden etki oranı daha fazla oluyor çayına göre
ben yapmadım canım bi doktor paylaşmıştı instagramda ovülasyondan önceki günlerde girilen ilişkilerden hamile kalma yüzdesini gösteriyor karadenizkizi1982Bunu merden yaptın canım
Zaten evet 3 gün yumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama sonrası 1 hafta değerlendirin diyorlar,ben yapmadım canım bi doktor paylaşmıştı instagramda ovülasyondan önceki günlerde girilen ilişkilerden hamile kalma yüzdesini gösteriyor karadenizkizi1982
canım benim alerjik bi vücudum var bana bi yan etki yapmadı doz aşımı yapmazsan sıkıntı olmaz bence, bugün kasıklarım ve özellikle belim çok ağrıyor onu da yumurtlamaya bağlıyorum macunun etkisi sanırım. ben ovulasyontakiplisayfa dan sipariş verdim eczanede var mıdır hiç bilmiyorum regl de başlaman lazım evet her gün sabah akşam 1,5çay kaşığı bol su ile yumurtlama görene kadar kullanılıyorYan etkisi var mı? Hergun mu kullanılıyor? Eczanelerde var mıdır kolay bulunur mu? Ben de alayım
pike çok yakın gibi bugünü değerlendir mutlakaYardımcı olucak biri varmı ovulasyon testim sonucu nedir
T daha cok kırmızı c ye görepike çok yakın gibi bugünü değerlendir mutlaka
Ya pik ya da pik olmaya yakın canım değerlendir mutlakaYardımcı olucak biri varmı ovulasyon testim sonucu nedir
Gecen ay regl görmedim bu ayda 5 gün gecikmem varYa pik ya da pik olmaya yakın canım değerlendir mutlaka
Pik olmus, bugunu degerlendirin, Silikleşmeyi görene kadar teste devam edınYardımcı olucak biri varmı ovulasyon testim sonucu nedir
yumurtlama bugün o zaman testi ters koymuşsun ben direk sola baktımT daha cok kırmızı c ye göre
Gecen ay regl görmedim bu ayda 5 gün gecikmem varPik olmus, bugunu degerlendirin, Silikleşmeyi görene kadar teste devam edın
Bu test ne zmanın testi?Gecen ay regl görmedim bu ayda 5 gün gecikmem var