- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Aman test yapıyoruz da noluyor en iyisi nasıl içinizden geliyorsaEvet canım. Komple saldım. Kafamıza göre takılıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman test yapıyoruz da noluyor en iyisi nasıl içinizden geliyorsaEvet canım. Komple saldım. Kafamıza göre takılıyoruz
Bana olmaz o da aşılama olurum gelecek ay napalımİnşallah canım Genelde zaten umudunu kesip umrunda olmayınca oluyor en iyisini yapıyosun
Baya koyulasmis uc saate. Yarin kesin pik olur buKızlar yatmadan önce bi test yapayım dedim akşam 7 ve 22. 30 daki testler
Yanıma test alayım bari yarın iş yerinde öğlen bi tekrar yapayımBaya koyulasmis uc saate. Yarin kesin pik olur bu
Aynen şeker. Bu ay içimden de gelmiyor öyle takip edeyim günü tutturayım falan. Gerçi biz zaten pek yaşımızın insanları değilizAman test yapıyoruz da noluyor en iyisi nasıl içinizden geliyorsa
İnşallah bu ay olurda hiç gerek kalmaz kuzumBana olmaz o da aşılama olurum gelecek ay napalım
Canım sanki yarın pik olcak gibi duruyor, yarın doktora gitmende tam iyi denk geldi kac mm catlamıs mı ne durumda bakar doktorKızlar yatmadan önce bi test yapayım dedim akşam 7 ve 22. 30 daki testler
Kuzum doktora cumartesi gitcem çok, merak ettim yarın gün içinde yapıcam test takip edicem bu ay bitkisel bi macun yiyorum o yüzden çok heyecanlıCanım sanki yarın pik olcak gibi duruyor, yarın doktora gitmende tam iyi denk geldi kac mm catlamıs mı ne durumda bakar doktor
Ay ben yarını ctesi sanıyordum bugün kaçıncı günün peki?Kuzum doktora cumartesi gitcem çok, merak ettim yarın gün içinde yapıcam test takip edicem bu ay bitkisel bi macun yiyorum o yüzden çok heyecanlı
Bugün 9. Gün uygulamaya yükledim testi yüzde 77 diyor benim normalde pik olcağı gün bile bu kadar koyu olmuyorduAy ben yarını ctesi sanıyordum bugün kaçıncı günün peki?
Abla ne uygulamasi bana da soylermisnBugün 9. Gün uygulamaya yükledim testi yüzde 77 diyor benim normalde pik olcağı gün bile bu kadar koyu olmuyordu
Kuzu bence değerlendir her günüüBugün 9. Gün uygulamaya yükledim testi yüzde 77 diyor benim normalde pik olcağı gün bile bu kadar koyu olmuyordu
Canım bugün değerlendiremem malesef eşim nöbette ama cuma cumartesi pazar değerlendircem dünü değerlendirmiştimKuzu bence değerlendir her günüü
Femometer adı canımAbla ne uygulamasi bana da soylermisn
Tmm abla tesekkur ederim yarin bende yapmaya basliyicam insallah gecen ay basladim yapmaya olmadi insallah bu ay olurFemometer adı canım
İnşallah canımTmm abla tesekkur ederim yarin bende yapmaya basliyicam insallah gecen ay basladim yapmaya olmadi insallah bu ay olur