• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik oncesi

ezgiiderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
9
0
1
23
Merhabalar adetim tam 5 gün gecikti cok umutluydum kan testi sonucu beklerken adet oldum ilk gunlerini aşırı agrili gecirdim geceleri agridan uyuyamiyordum defalarca acile gittim kistim olduğunu soylediler şuan adetimin 6. Günündeyim hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve ilk defa bu kadar rengiyle kokusuyla agrisiyla cok farkli bi regl donemi geciriyorum. Sizce ne yapmaliyim.

Merhabalar adetim tam 5 gün gecikti cok umutluydum kan testi sonucu beklerken adet oldum ilk gunlerini aşırı agrili gecirdim geceleri agridan uyuyamiyordum defalarca acile gittim kistim olduğunu soylediler şuan adetimin 6. Günündeyim hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve ilk defa bu kadar rengiyle kokusuyla agrisiyla cok farkli bi regl donemi geciriyorum. Sizce ne yapmaliyim.
Benim de başıma geldi. Tam bir ay sürdü kanamam. Doktor polip patlamış böyle temizlenecek dedi. Daha sonra kanama durunca hamile kalmana engel bir durum yok demişti. Gecmis olsun size de.

Back