Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar artık hamile kalmaya karar verdim fakat bunun öncesinde bazı testler oluyormuş bunların neler olduğu hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşır mi acaba...
Arkadaşlar artık hamile kalmaya karar verdim fakat bunun öncesinde bazı testler oluyormuş bunların neler olduğu hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşır mi acaba...[/QUOTEM
merhaba,hamılelık oncesı ıcın dr yenı gıttım ve testlerı yaptırdım ve mutlaka yaptırılması taraftarıyım cok sukur sonuclar ıyı cıktı benımde kafam rahat.
Önce muayene ettı dr ve regl 3. gunu hormon testi yaptırdı.sizede hormon testını yaptırmanızı ve muayene olmayı tavsıye ederım ama bunu doktora gıtmeden hormon testı ıstıyorum dıye yaptıramıyorsunuz doktorun sızden hangı hormon testı ısteyecegı bılınemez ve dr yazınca yapıyorlar.ben B12 mede baktırmıstım eksıklık varmı yokmu dıye.Bebek ıcınde 3 ay oncesınden folık asıte baslamam gerektıgını soyledı.Ve bu surecte asırı cıkolata kırmızı et ve tuz tuketmememi soyledı sizinde aklınızda olsun.
dr hemen gıtmeyeceksenız eczaneden bır folık asıt alıp baslayın derım eczacıyada danısabılırsınız zararı yokmus ve hamılelık dusundugunuzde hemen baslayın dıyor dr lar
1 sene kadar kullandım folik asit ama 3-4 ay ara verdim ve yine başladım 3 ay kullanabilir miyim bilmiyorum ama hayırlısı...Bugün regl oldum bu ay gidemem heralde doktora fakat diğer testleri biter bitmez yaptiracagim ben bu ay korunmayi bırakmayı istiyorum çünkü hemen olacak diye bir garanti yok önümde 3 ay çok önemli ins bu 3 ayda kalırım hamile hersey ona göre planlı hayırlı ins
Herseyın hayırlısı Rabbım nasıp etsın inş,ama regl olduysanız 3. gunu yaptırabılırsınız hormon testlerını cunku regl 3 ve 4. gunlerı yapıyorlar regl bıttıkten sonra bıdahakı adet donemını yaptırmanız gerekır hormon testlerını
Arkadaşlar artık hamile kalmaya karar verdim fakat bunun öncesinde bazı testler oluyormuş bunların neler olduğu hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşır mi acaba...