• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik öncesi progestan kullanan var mı / kullanılmasının faydası var mı

Zamanyeli

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.611
998
358
Kızlar progestan hormonu spermin yumurtaya çabuk ulaşmasını,rahim duvarının kalınlaşmasını,bebisin o duvara sağlam tutunmasını vb. gibi faydaları var sizin de bildiğiniz gibi. Peki bu ilacı gebelik düşündüğümüz ay kullanmamızın bir faydası olur mu ya da kullanan bilen var mı ? :KK51:

Canım ben kullanıyrm ama hamileyım zatn 200 mg günde 2 kez kullanıyrm kanamam olduğu için doktrm verdı

öncesin de kullanımının bir faydası olur mu folik asit gibi mesela

Benim duvarım çok ince olduğu için olmuyor bevek, bana bile önermediler 3 ay daha bekle olmazsa ilaç başlarız dedi doktor

Benim duvarım çok ince olduğu için olmuyor bevek, bana bile önermediler 3 ay daha bekle olmazsa ilaç başlarız dedi doktor

canım sen organik nar suyu iç rahim duvarını kalınlaştırıyor

Ay içiyorum ama çok zorlanıyorum. Şifa olur umarım fakat hiç sevemedim

içmen lazım ama yapacak bişey yok hatta ben de başlıym 16 eylül de düşük yaptım ben ilk gebeliğimdi 6 haftalık kendiğinden düştü o yüzden korunmuyorum ben de

içmen lazım ama yapacak bişey yok hatta ben de başlıym 16 eylül de düşük yaptım ben ilk gebeliğimdi 6 haftalık kendiğinden düştü o yüzden korunmuyorum ben de

Başın sağolsun, geçmiş olsun arkadaşım... Sodayla içince daha katlanılabilir oluyor

Başın sağolsun, geçmiş olsun arkadaşım... Sodayla içince daha katlanılabilir oluyor

sağol canım allah göstermesin bir daha umarım sende en yakın zaman da hamile kalırsın fazla da kjafaya takma herseyi koyver gitsin

inşallah ben de anne olurum :KK51: bu arada progestanı dr.a danışmadan alma cnm.

Back