merhaba cevabınız için teşekkür ederim hamile kalmakla ilgili değil de hamile iken ve sonrasında çok kilolu olmaktan endişeleniyorum. Sizin deneyimleriniz nasıl? çok kilo aldınız mı vs?Spora gitme şansın varsa spora git. Kilo verirsen hamile kalman daha kolay olabilir diye düşünüyorum.
tebrik ederim büyük bir başarı bence inşallah çok mutluluk sağlıkla bebeğinizi büyütürsünüz:) siz hamile kaldığınızda kilo boyunuz nasıldı?Ben hamileligim boyunca sadece 4 kilo aldım. Son 1 ayim kaldi en fazla 2 kilo daha alırım diye düşünüyorum. Tabi bol bol yürüyüş yaptım ve bolca salata tükettim. Bu arada günde 3 litre su tuketmeyi de alışkanlık haline getirmeniz lazım
Cok tesekkur ederim. 64 kilo ile hamile kaldim. Boyum 1 73tebrik ederim büyük bir başarı bence inşallah çok mutluluk sağlıkla bebeğinizi büyütürsünüz:) siz hamile kaldığınızda kilo boyunuz nasıldı?
siz zaten fıstık gibiymişiniz:)Cok tesekkur ederim. 64 kilo ile hamile kaldim. Boyum 1 73
sizin de beniö gibi kilo sorunuz var mıydı hamile kalmadan önce? tavsiyelerinizi aklımda tutacağım mutlakaBen herseyden yedim, canim ne istiyorsa herseyden. Ama az yedim 2 saat sonra tekrar yedim. Ve hareket ettigin surece rahat edersin. Ilkinde yuruyus yapiyordum her gun. Bu sefer hic birsey yapmadim, kizimin pesinde kostum durdum
Ben igne ve hormon ilaclariyla kilo aldim 68 - 70 arasiydim.sizin de beniö gibi kilo sorunuz var mıydı hamile kalmadan önce? tavsiyelerinizi aklımda tutacağım mutlaka
(Boyum 1.70) İlk hamileligimde 87 ile hamile kaldim 9 kilo aldim. 40im cikana kadar 86 ya dusmustum.
Simdi ise 84 ile hamile kaldim 32. Haftamdayim ve 3 kilo aldim.
Korkuldugu gibi olmayabiliyor. Akisina birakin
Iltifatiniz icin cok teşekkür ederim :)siz zaten fıstık gibiymişiniz:)
herkese merhaba,
ben hamile kalmayı düşünüyorum ancak kilo sorunum var. 172 boy 80 kiloyum 29 yaşındayım. Acil tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü bu ara denemek istiyorum, son aylarım seneye yazın olsun istemiyorum sıcağa hiç dayanamıyorumBenim gibi kilolu hamile kalanlarınız var mı? Önceden keşke zayıflasaydım diyor musunuz? hamileliğiniz boyunca Ne kadar kilo aldınız? Hamileyken kilo alımını kontrollü yapabildiniz mi?
Başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler xoxo
canm ben senden daha kilolu yudum 3. Cüye hamile kaldığım zaman 84 kiloydum 97 kiloyla doğum yaptım canm ama 3. Çocuktan sonra büyü bozuldu aldığım kiloları dahada veremedim şimdi 4 üncü yu düşünüyorum ama bundan sonra ameliyat olacağım için 4 ve sonnnnn canmherkese merhaba,
ben hamile kalmayı düşünüyorum ancak kilo sorunum var. 172 boy 80 kiloyum 29 yaşındayım. Acil tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü bu ara denemek istiyorum, son aylarım seneye yazın olsun istemiyorum sıcağa hiç dayanamıyorumBenim gibi kilolu hamile kalanlarınız var mı? Önceden keşke zayıflasaydım diyor musunuz? hamileliğiniz boyunca Ne kadar kilo aldınız? Hamileyken kilo alımını kontrollü yapabildiniz mi?
Başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler xoxo
Çok haklısınız çok tesekkurler cevabınız ıcınHemen hamile kalacağının garantisi yok eğer yaza kalmak istemiyorsan bence denemeye başlamalısın. Kaldı ki ne kadar kilo alıp almayacağın senin elinde canım. Bizim toplumumuzdaki gibi hamilesin sen diyip parmak kadar çocuk içinde yiyorum diye çift kişilik yerseniz inanın kilo verip hamile kalsanızda tekrar o kiloları fazla fazla alırsınız. Size nacizane tavsiyem özellikle hamileliğin ilk 3 ayında sağlıklı beslenerek kilo vermeniz. Sonraki aylarda da minimum kilo alacak şekilde hamurişi makarna pilavdan uzak durarak beslenmeniz. Bebeklerimizin bunlara ihtiyacı yok çünkü :)