• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik olasiligiyla ilgili

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
adetime 10gun kala esimle birlikte olduk ilkkez korunmadik.normalde geri cekilme seklinde birlikte oluyoduk. bende nasilsa yumurtlama tarihinde degilim dedim bu yuzden uc gundur rahat davraniyoriz acikcasi..internette arastrdim biraz hamile kalma ihtimali varmis bazi sayfalardada hamile kalinmaz yaziyo.en son 6mayista regl oldum.31 gunde bir oluyorum.varmi adete 10 gun falan kala hamile kalan ?

bu arada bu yaz istiyoduk aslinda ama ben tam karar vermis degilim bebek konusunda.birazdaha bekleyelim diye dusunuyorum bazende cok istedigimi hissediyorum kafam cok karisik hayirlisi olur insallah

Hayrlısı olsun canım bu uzulecek bişi degıl rahat ol surda yaza ne laldı zaten Allah aratmasın

adetime 10gun kala esimle birlikte olduk ilkkez korunmadik.normalde geri cekilme seklinde birlikte oluyoduk. bende nasilsa yumurtlama tarihinde degilim dedim bu yuzden uc gundur rahat davraniyoriz acikcasi..internette arastrdim biraz hamile kalma ihtimali varmis bazi sayfalardada hamile kalinmaz yaziyo.en son 6mayista regl oldum.31 gunde bir oluyorum.varmi adete 10 gun falan kala hamile kalan ?

bu arada bu yaz istiyoduk aslinda ama ben tam karar vermis degilim bebek konusunda.birazdaha bekleyelim diye dusunuyorum bazende cok istedigimi hissediyorum kafam cok karisik hayirlisi olur insallah

tabi ki var
illa yumurtlama döneminde hamile kalınır diye birşey yok
regle 3 gün kala da kalırsın 2 gün geçe de

Olabilir canım elbette var ihtimal Rabbim bilir orasını heran kalabirsin.
İnşallah hakkında hayırlısı olur

QUOTE="kakule71, post: 46692984, member: 617755"]Ayni sekilde hamile kaldim:) hakkinizda hayirlisi[/QUOTE]
sendemi 31gunde bi adt oluyodun yani yada gec yumurtlamami oldu yoksa

sendemi 31gunde bi adt oluyodun yani yada gec yumurtlamami oldu yoksa
Ben 30 gunde oluyordum adetim gecikmisti ama evde yaptigim testler negatif cikiyordu.adet gecikmemin 13. Gunu kan test yine negatif cikti ama 17. Gunu pozitif cikti betahcg 55 cikti meger adetim geciktigi hafta hamile kalmisim.ben de zaten yumurtlamam hamile kalmam diye rahat davranmistik ama kimin ne zaman yumurtlayacagi belli olmuyormus meger :)

Adet olmama yakin hamile kalmisim cnm ben yumurtlamanin zmni bence hic belli olmuyo olabilirsin yani bence yaza dusunuyosan bisey kalmamis basla calismalara hmn olmuyo cogu insanda sahzen bi sene sonra hamile kaldim

Adetten bi gün önce hamile kalma olasiligi varmi peki ben adet oldum bittim ama bi hafta oldu şu an bel ve kasik agrm var yumurtlamami yoksa hamilelikmi ayırt edemiyorm

Adetten bi gün önce hamile kalma olasiligi varmi peki ben adet oldum bittim ama bi hafta oldu şu an bel ve kasik agrm var yumurtlamami yoksa hamilelikmi ayırt edemiyorm
bi gun once kalinmaz ya zannetmiyorum

oyle ama nebilim yaza kafar dusunme firsatida olurdu sinucta.hayirlisi elbette
Bende gecen sene bu aylarda cok da istemeyerek korunmayi birakmistim ama bir senedir bebis olmuyor canim sen korkma bence olursa sevin :)) gerci genelde istemeyenlerin hemen olur

Bende gecen sene bu aylarda cok da istemeyerek korunmayi birakmistim ama bir senedir bebis olmuyor canim sen korkma bence olursa sevin :)) gerci genelde istemeyenlerin hemen olur
olur insallah Rabbim hayirlisini yasatsin .zamani geldignde olacaktr eminim.ben de bekliyorum smdi nirmalde.goguslerim.agrirdi bi hafta kala adete.ama su an hicbisi yok

Back