Şuan aynen bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum...yapmayı biliyosun diyeceksiniz biliyorum ama çok küçük bi ilçede yaşıyorum herkes tanıyo beni bekar olduğumda biliniyo. internetten alamaz mıyım acaba bu testi
Şuan aynen bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum...
bize ders olsun diyorum ben. hiçbir belirti yok bende kendi evhamım galiba 2 gündür yolculuk yapıyorum tık yok öyle bişi olsa bulanmam lazımdı di mi :s
yapmayı biliyosun diyeceksiniz biliyorum ama çok küçük bi ilçede yaşıyorum herkes tanıyo beni bekar olduğumda biliniyo. internetten alamaz mıyım acaba bu testi
internette gitti gidiyordan uygun fiyata alabilirsin. laboquick al. benim adetime 4 gün kala pozitif çıkarmıştı. pozitifse kesin çıkar.
Bir kaç saat öncesine kadar aynı korkuyu bende yaşıyordum. Adet oldum şükür. Bunlar bize ders olsun arkadaşlar
Bende adet oldum hemde 10 gün şakır şakır oldum ama halaa korkuyorum pskolojik kafamı rahatlatamıyorum
Adet olduktan sonra da mı ihtimal varsa yoksaa :44::44:
yok be güzeliim. sımdı bu dediğimi takıpta sende strese sokma kendını güzel güzel ol adetini benden bılme sonra :) Beniiim durumum ımkansız oldugu halde korkuyorum yanı 3 kat camasırdan hamıle kalarak tarıhe gececegım herlde :)
Ben dün yaptım test ama bozuktu sanırım idrarı damlattım hiç bişe olmadı testin kapağını ayırdım mavi bi şerit vardı onu kaldırdım hafifçe ozaman işlemeye başladı test ve tek çizgi çıktı ama doğrumudur bilmiyorum benımde ihtimalim yok ama belirtilerim var piskolojiden kurtulamıyorum.
yok yaa 3 kat çamaşırla ne hamileliği
tek çizgiyse sorun yok. hamile değilsin. kolay kolay hamile kalamazsın canım. bir ayda sadece 24 saat yumurtan canlı oluyor. spermlerin de 3 gün yaşadığı varsayılırsa toplamda 6 gün tehlikedesin. o da en fazla... ve tabi her ay düzenli yumurtluyorsan. ben gün aşırı ilişki ile 10. ayımda ancak hamile kaldım düşün yani. bundan sonra dikkat et.tabi ayda tek ilişki ile hamile kalan da var. yumurtlama günlerinde cinsel istek ve çekicilik fazla oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?