- 11 Eylül 2013
- 41
- 0
- 34
bende adet olmama rağmen panik yapıyorum napsak ki :18:
Valla kanaman herzamankı gıbıyse hıc bse yoktur korkma sonra benım gıbı kafayı usutursun ottan boktan acaba hamılemıyım dıye dusunursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende adet olmama rağmen panik yapıyorum napsak ki :18:
tabi rahatladın ya geçersin dalganı :) Yaa su gbi bişe akıyo benden bıldıgın su yani. bide süreklı ıdrarım var gibi hissediyorum karnmda agrıyo :2: yarın üniversiteye baslayacagım sehre gıdecem ben bu takıntıyla orda kafayı yerım nasl rahatlatcam ıcımı
hastaneye git kadın doğuma nasıl olsa kimse tanımıyo be olsam öyle yapardım bende adetim bitince test yapcam neme lazım diye
kımse tanımıyor ama orda yaptırdıgım testlerde her hastanede cıkacak hemde bekarım yanii olmaz o riske atamam kendimi doktora gdecegım ama normal enfeskyon varmı dıe baktrcam bde kan testı yaptrmadan soracam doktora ultrasnda falabn bakar ınsallah baska bı rahatszlıgm vardr gebelk falan degldrr
peki halsizlik yorgunluk? sürekli soruyoruz kusura bakma ama gözümüz korktu
benim halsizliğim 6. haftada başladı. adet geçtikten ve testim pozitif çıktıktan iki hafta sonra yani. ilk başlarda ben anlamadım. zaten hormonlar artmadan öyle belirti yaşanmaz. daha öncesinde her ay aynı belirtileri yaşıyordum ama psikolojikmiş. hamile olduğum ay hiçbir şey yaşamadım. sadece yerleşme kanamam oldu. kahverengi lekelenmem oldu o da 2 gün sürdü. sonra kesildi. hamile olsanız testte kesin çıkardı.
heryerde çıktığını bilmiyodum ama korkmanda çok yersiz çamaşırdan çoook zor ihtimal benimki daha korkutucu geldi şuan
inşallah öylediir valla suan pılımı pırtımı topladıım. yarın bu sehırden ıcım huzurlu ayrılmak istiyoruummmmmm
bende 1 aya kadar tayin alıp ailemin yanına döncem huzurla dönerim inşallah. bize büyük ders oldu bu