• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi?

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
158
27
13
25
Kızlar merhaba reglim 3-4 gün gecikince kan testi yaptım negatif çıktı ama bugün 5. Gün gecikmem de ve hala olmadım sonradan pozitife dönebilir mi? Göğüslerimde çok şişti ve olacakmış gibi de hissetmiyorum hiç regl. Bir de benim adetlerim bu kadar düzensiz değildi en fazla 2-3 gün gecikirdi o da stres vs yada ilaç kullandıysam bide az önce belimde de ağrı hissetmeye başladım doktor yarın gel kontrol edicem dedi ama merak ediyorum geç döllenme olabilir mi

Kızlar merhaba reglim 3-4 gün gecikince kan testi yaptım negatif çıktı ama bugün 5. Gün gecikmem de ve hala olmadım sonradan pozitife dönebilir mi? Göğüslerimde çok şişti ve olacakmış gibi de hissetmiyorum hiç regl. Bir de benim adetlerim bu kadar düzensiz değildi en fazla 2-3 gün gecikirdi o da stres vs yada ilaç kullandıysam bide az önce belimde de ağrı hissetmeye başladım doktor yarın gel kontrol edicem dedi ama merak ediyorum geç döllenme olabilir mi
Su an aynı durumdayız 🥲 döngüm cok duzenlidir benim de hep 30 32 arasında. Su an 35. Gun. 3 gün gecikmem var. Kasık ağrım da var 3 gündür ama 2 defa test yaptım negatif 😑 göğüslerim benim de çok şiş ve deli bir bel bacak ağrısı yaşıyorum. Yumurtlama takibi yapmis miydiniz?

Back