• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik olabilir mi

MELOME

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
48
15
8
25
Herkese merhaba uzun zamandır burada belirtileri vs okuyorum bir de kendim sormak istedim. Ben yeni evliyim daha yeni başladık bebek denemelerine adetime 3 gün kaldı regl ağrılarına benzer ağrılar yaşıyorum inanılmaz şiştim bir iki kere farklı olarak içten hissettiğim bir şeyler oldu ve batmalar oldu. Göğsümdeki damarlar belirginleşti beyaz akıntım var ve alakası var mı bilmiyorum ama inanılmaz bir iştah açılması var. Belki de psikolojik olabilir :KK43: Test için gecikmeyi bekleyeceğim ama böyle regl olacak gibi olup hamile olan var mı ya da erken gebelik testi almalı mıyım sizce. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kimsenin haberi yok bu durumdan o yüzden buradan konuşmak istedim :) şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Herkese merhaba uzun zamandır burada belirtileri vs okuyorum bir de kendim sormak istedim. Ben yeni evliyim daha yeni başladık bebek denemelerine adetime 3 gün kaldı regl ağrılarına benzer ağrılar yaşıyorum inanılmaz şiştim bir iki kere farklı olarak içten hissettiğim bir şeyler oldu ve batmalar oldu. Göğsümdeki damarlar belirginleşti beyaz akıntım var ve alakası var mı bilmiyorum ama inanılmaz bir iştah açılması var. Belki de psikolojik olabilir :KK43: Test için gecikmeyi bekleyeceğim ama böyle regl olacak gibi olup hamile olan var mı ya da erken gebelik testi almalı mıyım sizce. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kimsenin haberi yok bu durumdan o yüzden buradan konuşmak istedim :) şimdiden teşekkür ederim
valla ben olsam erken gebelik testi alırdım :D hatta tam olarak öyle yapmıştım dayanamadığım içiin regl tarihim gelmeden öğrendim hamileliğimi :) yoksa meraktan kafayı yersin bence al yap bi tane en kötü negatif çıkar 3 gün sonra bi daha yaparsın kaybedecek bir şeyin yok yap gitsiiiin :)

Benim o belirtilerin hepsi olduğu zamanlar hep adet oldum. O yüzden bıraktım. Stres yapma. Bence gecikmeyi bekle. Öncesinde yaparsan ve negatif görürsen hep bir umut beklersin.

valla ben olsam erken gebelik testi alırdım hatta tam olarak öyle yapmıştım dayanamadığım içiin regl tarihim gelmeden öğrendim hamileliğimi :) yoksa meraktan kafayı yersin bence al yap bi tane en kötü negatif çıkar 3 gün sonra bi daha yaparsın kaybedecek bir şeyin yok yap gitsiiiin :)
Evet haklısın yarın cesaret edersem alacağım :KK70:

evet geçen ay öyle olmuştu istemsizce düşünüyorum eşime bile hevesimi belli etmiyorum yok yere heyecanlanmasın diye

evet geçen ay öyle olmuştu istemsizce düşünüyorum eşime bile hevesimi belli etmiyorum yok yere heyecanlanmasın diye
Ben de öyleyim. Hatta bu ay 3 gün önceden kan testi verdim negatif çıktı. Çok üzüldüm. Şimdi 2 gün gecikti olmadım. Hala içimde bir umut geç döllenme olabilir mi diyorum. Ama bir hafta gecikmeyene kadar test yapmayacağım artık

Benim o belirtilerin hepsi olduğu zamanlar hep adet oldum. O yüzden bıraktım. Stres yapma. Bence gecikmeyi bekle. Öncesinde yaparsan ve negatif görürsen hep bir umut beklersin.
siz ne zamandır bekliyorsunuz peki
ben bu kadar takacağımı beklemiyordum kimseye de bahsetmiyorum bu durumu daha o yüzden nasıl ne yapılır da bilemiyorum

siz ne zamandır bekliyorsunuz peki
ben bu kadar takacağımı beklemiyordum kimseye de bahsetmiyorum bu durumu daha o yüzden nasıl ne yapılır da bilemiyorum
Benim olursa ikinci hamilelik olacak. İlk kızımda ilk ay denedim oldu. Şimdi 4 aydır olmuyor. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim.

Ben de öyleyim. Hatta bu ay 3 gün önceden kan testi verdim negatif çıktı. Çok üzüldüm. Şimdi 2 gün gecikti olmadım. Hala içimde bir umut geç döllenme olabilir mi diyorum. Ama bir hafta gecikmeyene kadar test yapmayacağım artık
ay olabilir yani okuduklarıma göre bu şekilde sonradan pozitif çıkan çok olmuş inşallah öyledir

valla ben olsam erken gebelik testi alırdım :KK70: hatta tam olarak öyle yapmıştım dayanamadığım içiin regl tarihim gelmeden öğrendim hamileliğimi :) yoksa meraktan kafayı yersin bence al yap bi tane en kötü negatif çıkar 3 gün sonra bi daha yaparsın kaybedecek bir şeyin yok yap gitsiiiin :)
Peki sizin belirtiler nasıldı

Peki sizin belirtiler nasıldı
Çok erken öğrendiğim için belirtilerim henüz yoktu öğrendiğimde yani psikolojik olarak var sandığım belirtiler oluyordu işte sık idrara çıkma bel ağrısı vs ama yok yani ben zaten yumurtlamadan sonra kendi kendime hep şüphelendim belirti olmadan😊

Hamile misin peki

Hamile misin peki
2 gün gecikti test yapmadım biraz stres yaptım gecikmiş de olabilir çok umutlandırmıyorum kendimi ama bi farklılıklar da var gibi korunmasız ilişki 28 martta oldu ve 9 Nisan da oldu, diğer belirtilere ek olarak rahmimde seğirmeler var bu ilk defa oldu bakalım bekleyeceğim galiba

2 gün gecikti test yapmadım biraz stres yaptım gecikmiş de olabilir çok umutlandırmıyorum kendimi ama bi farklılıklar da var gibi korunmasız ilişki 28 martta oldu ve 9 Nisan da oldu, diğer belirtilere ek olarak rahmimde seğirmeler var bu ilk defa oldu bakalım bekleyeceğim galiba
Herşey gönlünce olsun sağlıcakla gelsin bebeis haber ver canım.

Göğüs damarlasmasi önemli bir belirti test yap varsa çıkar hamilelik varsa kan vereceksin 2 günde bir takip kese görme şeklinde gidecek daha ilk hamlede böyle korkma 😀

Eklentiler

• 674E3B5E-B69C-44B7-B605-98DC16AA7BE4.jpeg
    674E3B5E-B69C-44B7-B605-98DC16AA7BE4.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 101
Back