• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi

Ayshnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
87
-31
3
23
Kızlar üç gün önce regl olmam lazımdı normalde hiç gecikme olmaz erken regl olurdum ama hiç geç olmazdım bir buçuk ay önce ilişki olmuştu ama sonrasında normal günümde regl oldum şimdi olmadim bildiğim kadarıyla iki ay önceki ilişki de şimdi hamilelik çıkmaz heralde o zaman ilişkiden sonra regl de olmazdım böyle bişey yaşayan varsa diye soruyorum hemen heveslenip test de yaptırmak istemedim bilemedim ya dediğim gibi bi buçuk ay önce afedersiniz yaşanmıştı böyle bişey ama hamile olsam o ay belli olurdu heralde 🤷

Gebe olma ihtimaliniz yok. Kendinize dert ettikçe daha çok gecikecek stresten dolayı daha fazla panik olacaksınız. Genelde hep böyle olur.

Kızlar üç gün önce regl olmam lazımdı normalde hiç gecikme olmaz erken regl olurdum ama hiç geç olmazdım bir buçuk ay önce ilişki olmuştu ama sonrasında normal günümde regl oldum şimdi olmadim bildiğim kadarıyla iki ay önceki ilişki de şimdi hamilelik çıkmaz heralde o zaman ilişkiden sonra regl de olmazdım böyle bişey yaşayan varsa diye soruyorum hemen heveslenip test de yaptırmak istemedim bilemedim ya dediğim gibi bi buçuk ay önce afedersiniz yaşanmıştı böyle bişey ama hamile olsam o ay belli olurdu heralde 🤷
En son ilişkinizi 1 bucuk ay önce yaşamışsınız ve ondan sonra adet görmüşsünüz hamilelik söz konusu olamaz. Eğer tam adet gibi değildi kisa sürdü leke gibi falandı derseniz bi ihtimal derdim.

Back
X