Hamilelik olabilir mi

Mavigokyuzu6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
361
425
Merhaba. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikmis oldu. Adetlerim hep düzenlidir. En fazla bir ya da iki gün kayma olur. Kasik ve bel agrisi var adet olacak gibi ama bir türlü olamıyorum. Daha önceki gebeliğimde de böyle oldu. İdrarda görünmedi ama kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama yanılma payı var mıdır sizce?

Merhaba. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikmis oldu. Adetlerim hep düzenlidir. En fazla bir ya da iki gün kayma olur. Kasik ve bel agrisi var adet olacak gibi ama bir türlü olamıyorum. Daha önceki gebeliğimde de böyle oldu. İdrarda görünmedi ama kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama yanılma payı var mıdır sizce?
Birkaç ay önce olsa yanilmaz derdim ama burada ogrendim ki 1 hafta gecikmeyle silik cizgi gorenler olmus. O yuzden kan verin derim ben

Bende bugün testle öğrendim hamile olduğumu silik çıktı ikinci çizgi emin olamadım gittim bi tane daha aldım o ilkine göre daha belirgindi ama yine de emin olamadım öğleden sonra gittim kan verdim yarın öğrenicem sonucunu bendeki belirtiler de ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum ama olmadım 2 gün geçti benimde mesela ama hala her an olacakmışım gibi hissediyorum öyle bi ağrı onun dışında sık idrara çıkıyorum ve göğüslerim kaşınıyor çok araştırdım ben bu konuları idrarda çıkmayan çok insan var ama kan garanti bence yarın sizde kan yaptırın umarım allah gönlünüze göre verir 🙏🙏

Merhaba sonuç ne oldu kan verdiniz mi ?

X