Hamilelik olabilir mi?

Pelim006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
33
3
1
21
Merhaba 24 eylül de çıplak sürtünme şekilde bir ilişkim oldu 11 ekim de adet gördüm adet görmeden 2 gün önce idrar testi yaptık 2 kere negatif şimdi benim göğüslerim acıyor karnım ağrıyor dün yine idrar testi yaptık 2 kere negatif olayın üstünden neredeyse 1.5 ay geçti gebelik olabilir mi ?

yanlis anlamayinda surtundum hamilemiyim ,test yaptim negatif ama hamilemiyim gibi konulardan gina geldi artik。 gunluk 50 tane ayni konu。 yenisini acmadan digerlerindende cvbini bulabilirsiniz。 ayrica birbucuk ayda kalp sesine kadar duyabilirdin olsaydi

Anlamıyorum 10 ekimde yine farklı bir başlıkla konu açmışsınız insanlar size cvplar yazmış daha ne cvp duymak istiyorsunuz bilemedim. Siz insanlarla dalga geçiyorsunuz galiba.

Anlamıyorum 10 ekimde yine farklı bir başlıkla konu açmışsınız insanlar size cvplar yazmış daha ne cvp duymak istiyorsunuz bilemedim. Siz insanlarla dalga geçiyorsunuz galiba.
Hayır dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlamayım bu durumdan dolayı psikolojim bozuldu bunu göz önünde tutuyorum

1,5 ay geçmiş kendi ağzınlada negatif diyorsun hala neyin peşindesin çok takıntı yapıyorsan yapma kendine hakim ol madem

Zaten testte negatif çıkmış üstüne adet geçirmişsiniz.. ve tekrar tarihe göre adet gününüz yakın bu nedenden dolayı ağrıyor olabilir Göğüsleriniz felan boşuna bu kadar stres altına sokmayın kendinizi. Ayrıca korkunuz varsa da böyle şeyler yapmayın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…