Bugün acile gittim doktor hamile olduğumu söyledi. Ciddi ciddi adet olduğumu kanın fazla geldiğini söyledim. Böyle nadirde olsa bazı kadınlarda oluyor dedi :)Adet olmuşşnuz. Bunun kisa veya uzun olmasi onemli degil. 3 gunde olsa 7 gunde olsa doktorlar bunu adetten sayiyor. Ha dersiniz ki 3 gun kahverengi pembe akinti gibi kanama oldu evet o zaman hamilelikten suphelenilebilir. Ama tabiki yinede kesin degildir.
Bugün acile gittim doktor hamile olduğumu söyledi. Ciddi ciddi adet olduğumu kanın fazla geldiğini söyledim. Böyle nadirde olsa bazı kadınlarda oluyor dedi :)
Çok teşekkür ederim:)Benim arkadaşimda ciddi ciddi adet oldu pihtili falan evet olabiliyor. Hayirli olsun o halde ❤ degeriniz kac cikti
Çok teşekkür ederim:)Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 185 çıktı canım. Pazartesi Kadın doğuma gideceğim işte.
Kese ne zaman oluşur peki.Cnm kese içinse erken henüz. Ikinci bir kan tahlili ister muhtemelen sadece
Kese ne zaman oluşur peki.
Çok çok teşekkür ederim5 agustos gibi degerin 2000 lere cikar muhtemelen o zamanlar gorebilirsin canimrandevunu o zamanlara al. 7.hafta gibide kalp atisi icin çagriyor doktor.
Ben 5 sene bekledim hamileligimi ama kese gormeye size yazarkenki kadar heyecanlanmadim. Saglikla alin kucaginiza inşallah
Aslan pençesine ne kadar zaman devam ettinizKızlar bu arada galiba incir kürü ve testere dişli aslan pençesi ile hamile kaldım. Denemenizde fayda var
Hala içiyorum hamilelikte de içtim.Aslan pençesine ne kadar zaman devam ettiniz
Canım selam bende başladım aslan pençesine reglin 4. Günü.. benim daha önce döngümü 28 güne çevirmişti normalde 30-35 arası olurum sende de öyle oldu mu? Birde 2 günde 1 ilişki şeklinde mi oldu?Hala içiyorum hamilelikte de içtim.
Evet canım benim adetim geç olurdu 28 güne çekmişti. İlişki de dediğin gibi ama birden fazla şekilde oldu. Ben bebeğimi düşürdüm inşallah siz sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınızCanım selam bende başladım aslan pençesine reglin 4. Günü.. benim daha önce döngümü 28 güne çevirmişti normalde 30-35 arası olurum sende de öyle oldu mu? Birde 2 günde 1 ilişki şeklinde mi oldu?
Canım çok üzüldüm ama inşallah yine kalırsın sağlıkla kucağına alırsınEvet canım benim adetim geç olurdu 28 güne çekmişti. İlişki de dediğin gibi ama birden fazla şekilde oldu. Ben bebeğimi düşürdüm inşallah siz sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız
Ben de düşürdüm. Rabbimiz sağlıklı olmayanı atıyor bizden. Güzel düşünelim güzel olsun. Her şerde bir hayır vardır.Evet canım benim adetim geç olurdu 28 güne çekmişti. İlişki de dediğin gibi ama birden fazla şekilde oldu. Ben bebeğimi düşürdüm inşallah siz sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız
Akıntı kaç gün sürdü. Bi kan testi yaptırMeraba arkadaşlar 10 günüm geçiyo idrar testi yaptım çıkmadı kasık agrısı bel ağrısı kahverengi akıntım var deli olacam 2 ay önce vajinada iltihap çoktu hasta oluyodum yine de korunmuyorum bu ay olmadım hamile miyim bi yol gösterin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?