Hamilelik olabilir mi

Fatmanursanli

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
75
57
8
26
Kızlar merhaba hamile kalmaya çalışıyorum 13 aydır gördüğüm tedaviler neticesinde henüz elde edemedik iğnesiz büyümüyordu yumurtalar ilk kez bu ay femara günde 3 doz şeklinde yumurtalarım büyüdü ve doktorun verdiği günleri değerlendirdik. İlişkiden bir iki gün sonra göğüslerim de hassasiyet başladı kasığımda sertlik ve şişlik var ciddi anlamda birden sertleşiyor acaba hamilelik olabilir mi bat 15 temmuz onun dışında bir belirti beklemek için çok erken normalde göğüslerim adetten 2 hafta önce acımaya başlardı ilişkiden sonra başlayınca şüphelendim

Canım beklenen adet 15 temmuzsa daha yumurtan dün çatlamıştır henüz belırtı olması ımkansız ılacların etkısıyle olabılır Belkı allah gönlüne göre versin

Adetine daha çok var.Bebek varsada daha yerleşmemiştir.Yumurtan yeni çatladiğı için yada ilaçların etkisindende olabilir.

Kızlar yumurtam çok erken çatladı vücudumu çok iyi tanırım hemen göğüslerim sinyal verir 24 haziran gibi çatladı yumurtalarım hissettim o yüzden şüpheleniyorum göğüslerim resmen iki katına çıktı eğer hamilelik yoksa gerçekten belirti falan aramıcam erken çatladığı için adetim 7 gün içinde bekliyorum

Bu arada polikistik overim var kızlar düzensiz hatta kendiliğinden yumurtlama bir iki kere oldu onun haricinde olmadı adetin 7. günü bile biri 18 biri 20 mm iki yumurta vardı ve iki gün sonra çatladı lar acaba bu yaşadıklarım döllenmeden mi çatlamadn mı çok merak ediyorum dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…