hamilelik olabilir mi sizce?

A

AslanKedicik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi AslanKedicik
selam kızlar,
benim merak ettiğim bir konu var yardımcı olacağınızı umuyorum..i

yarın dra gidicem ama sabredemiyorum bu kadar sabırsız olma sebebim ise,turist rehberiyim ve eğer hamileysem doğurmak istiyorum ve işlerimi hafifletmem lazım

sat 12 ağustos ve yumurtlama dönemimde eşimle ilişkiye girdik,(yani geçen hafta çarşamba)bebek düşünmüyorduk ama yanlışlıkla içime boşaldı ve hemen geri çekti ancak yumurtlama günüm olduğundan hamile miyim diye düşünmeye başladım.
1 yıllık evliyiz düşünmüyorduk ama böyle bir durum olunca istediğimi farkettim.
hiç bir belirti yok çünkü zaten çok erken biliyorum ama sürekli uyumak istiyorum
bilmiyorum akıntım var mesela beyaz değilimdir diye düşündüm ama emin olamıyorum
siz ne kadar sürede anladınız reglinizi mi beklediniz
çok merak ediyorum strese giriyorum

bu stresini anlıyorum ama yersiz yani bence değilsin ama rabbimin işi belli olmuyo

Yumurtlama dÖnemıyse hamıs olabılırsın.regl gÜnÜnÜ bekle doktora gıtsende hıc bırsey bellı olmaz.sabret.benımde 19 oldu ılıskı beklıyorum bakalım:)beklemek zor ama mecbur:)

kan testinde çıkacağını söylediler
bilmiyorum herhalde hiç 2-3 haftalıkken test yaptıran olmamış??

canım bende adetim geçtikten sonra test yaptım sonrada kan testi kan testinde erken çıkıyomuş ama
istersen bi kaç gün daha bekle

kan testı ılıskıden 1 hafta sonra bıle sonuc verır. en erken ogrenme seklıdır. allah gonlune gore versın...

X