Hamilelik olabilir mi lütfen yardım edin

Beni rahatlatan , anlayan bir mesaj almak inanın çok iyi geldi, çok ama çok teşekkür ederim size. Allah sizden razı olsun kendinize iyi bakın
Canım hep için rahat olsun.. İnşallah nişanlınla evlenir ve çok mutlu bir ömür sürersiniz.. Allah hepimizden razı olsun sende kendine iyi bak canım

Gerçekten nişanlımısın secgilimi?Kınamıorum seni sadece dikkatli ol lütfen.Ya hamile kalsan yazık değilmi o çocuğa.
Gerçekten nişanlıyım , nasip olursa haziran ayında düğünüm var. Dediğim gibi gerçekten anlık bir an şeytan uyduk çok pişman olduk k tövbe edip , af diliyorum zaten. Gerçekten sandığınız gibi bir insan değilim.

0-5 arasi negatiftir kan da kaldiki sen duzenli adetini gormussun bilgin olmaya bilir ama her migde bulantisi gebelik degil burda okadar cok anne olmak isteyen var ki bende dahil buna senin tabikide kiminle nasil iliski yasadgin bizi ilgilendirmez bunu sorgulamak bizede dusmez sadece burda konu acarken yada birseyler yazarken bebek isteyen insanlari zedelemeyecek yorumlarda bulun yazilarda bulun 3 kere adet gormene ragmen hamile olman imkansiz gibi birsey tabi rabbim istemedegi surece

Özür dilerim niyetim kimseyi zedelemek ve değildi lütfen bu konudaki bilgisizliğime verin , belirttiğim gibi ben çok araştırıp üstüne görme olayını öğrenince böyle bir şüpheye kapıldım

Canım sevişebilirsin.Hatada yapanilirsin.Hepimizin hataları var.Seviştin diye kötü ünsan olmazsın.Bu seninle allah arasında.Sadece bu devirde kimseye güven yok.İnsanlar çıldırmış gibiler.Umarım doğru insana denk gelmişindir.Hazirana kadar bekleyiverin kuzum.Allah korusun bir kaza olur şeytan doldurur fln:):):)Bebeğe yazık

4O gun gecmis ve kan testin negatif kesinlikle hamile degilsin sıkma canini.Bundan sonra da partnerin kondom kullansin ve yine de bosalma aninda geri cekilsin yoksa bu stresle bas edemezsin.

Yok zaten bir daha olmayacak , bir an şeytana uyduk yaşadık. Allah korusun bir günaha girdik zaten bir de hamilelik falan olursa diye günlerdir yalvarıyorum Allah a beni başka günahlardan uzak tut diye. Psikolojimi gerçekten yıprattı bu olay ve bu paniğim tesirfinliğim de o yüzden lütfen anlayın.

4O gun gecmis ve kan testin negatif kesinlikle hamile degilsin sıkma canini.Bundan sonra da partnerin kondom kullansin ve yine de bosalma aninda geri cekilsin yoksa bu stresle bas edemezsin.
Merak ettiğim konuda buydu 40 günde doğru sonuç verip vermediği , çok teşekkür ederim , bir daha böyle bir stres korku kaldıramam zaten

Amin inşallah, destek olduğunuz için tekrar sağolun
Tabii ki destek olacağım.. Çünkü bende bir kadınım bende sevgililik, nişanlılık dönemi geçirdim üstelik senden çok çok küçükken.. Nişanlı iken, sevgililik ten daha yakın ve kavuşmaya iyice yaklaşmış bir şekilde sabırsız oluyor insan.. Benim nişan dönemim kısa sürdü hemen evlendim o yüzden pek bir sorun yaşamadım ama yine de seni anlıyorum canım.. İnşallah doğru insandır ve ömür boyu mutlu olursunuz

Çok haklısın dopru söylüyorsun , yapılanı hiç bir şekilde savunmuyorum zaten ama bir kere yaşandı işte aslına bakarsan yaptığım şeyin yanlış olduğunu bildiğim ve pişmanlık duyduğum için bu kadar korku bu panik. Aksi bir durum olsa hemen evlenelim demişti zaten nişanlımda doktora falan birlikte gittik. Ama yanlış olurdu bu şekilde bu sorumlulukla evlenmek kimse istemez. Bu yüzden hep inşallah yoktur dedim onun sahip çıkacağından hiç şüphem yok zaten, ailelerimize bunu yapamayız diye, cahillik mi denir nefis mi artık bir an uyduk şeytana. Allah nasip ederse de 3 ay sonra düğünümüz var zaten

Canım Allah biliyor ya pişmanlığını.. Rabbim çok büyüktür affeder.. Nefs deniyor ona, ne baş belasıdır o.. İnşallah canım, düğününde bol bol oyna ele güne karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…