- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
-
- Konu Sahibi revan_revan
lekelenme yerleşme lekelenmesidir inş canım bekle bakalım bir kac gün daha sonra yap gebelik testini güzel haberler gelecek hissediyorum :)Hanımlar merhaba. Ben 29 günde bir oldukça düzenli adet oluyorum. Yumurtlama günüm adet döngümün 21. gününde gerçekleşiyor. 28 aralıkta (yumurtlama günüm) ilişki gerçekleşti ve adet olmama 8 gün vardı. 3-4 gün sonra adet olacakmışım gibi arada bir sancı, göğüste şişme gibi adet belirtilerim başladı. adet olmam gereken tarihten 1 gün önce 1-2 damla kadar kahve rengi akıntım geldi ve 4 gündür bu lekelenme (çok az şekilde)devam ediyor. Lekelenme ve aşırı gaz durumum hariç hepsi normal adet belirtilerim. Diğer hanım arkadaşların söylediği meme ucu hassasiyeti, kram, batma vs belirtilerinin hiç birini hissetmiyorum. Ama 4 gündür kırmızılarda yok ve malum gecenin üzerinden 11 gün geçti. Böyle belirtisiz hamilelik olabilir mi? idrar testi yapsam bu kadar erken çıkar mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)
Cnm malum iliskiden 6 ila 10 gün icinde olabiliyormus.Arkadaslar bu lekenme ne zaman.oluyo kac qun sonra oluyo acaba
cnm mrb. iki sorum olacak yumurtlama gunlerini takip ediyormusun adetin kaçıncı gunu yumurtluyorsun?merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
ıns canm cok saol yumurtlama mı takıp edıorum evet telefonuma da ındırdım zaten bu ay 13,15,17 yumurtlamaydıcnm mrb. iki sorum olacak yumurtlama gunlerini takip ediyormusun adetin kaçıncı gunu yumurtluyorsun?
ikinci sorumda adet gununden onceki son ilişkin kaç gun once oldu? Umarım geç döllenme ve gebelik durumun vardır.
cnm bu telefon uygulamaları ile takip herkes için tutmuyor. O uygulamalarda adetin ikinci haftası ovulasyon dönemi olarak geçiyor. Lakin benim vücut ısısı takibi ve servikal mukus takibim yumurtlama dönemimin adetin 14. günü değil 21. günü olduğunu gösteriyordu yani vücudum geç yumurtluyordu. Normalde senin döylediğin tarihlerde ovulasyon olsaydı çoktan kanda çıkardı gebeliğin. eğerki geç ovulasyon yaşadıysanda kanda çıkmaması çok normal adetten 1 hafta 10 gün sonra belli olur. umarım geç ovulasyon ve gebelik vardır.ıns canm cok saol yumurtlama mı takıp edıorum evet telefonuma da ındırdım zaten bu ay 13,15,17 yumurtlamaydı
cnm yıne gecen ayda ılıskım yumurtlaama gunlerınde ve gun asırı oldu
anladım cnm cok tsk ederm ama ben arastırıom aynı zamanda gununu falan tek ona baglı kalmıom ama gun asırı ılıskı oldu ya belkıı gec dollenme olmustur :)cnm bu telefon uygulamaları ile takip herkes için tutmuyor. O uygulamalarda adetin ikinci haftası ovulasyon dönemi olarak geçiyor. Lakin benim vücut ısısı takibi ve servikal mukus takibim yumurtlama dönemimin adetin 14. günü değil 21. günü olduğunu gösteriyordu yani vücudum geç yumurtluyordu. Normalde senin döylediğin tarihlerde ovulasyon olsaydı çoktan kanda çıkardı gebeliğin. eğerki geç ovulasyon yaşadıysanda kanda çıkmaması çok normal adetten 1 hafta 10 gün sonra belli olur. umarım geç ovulasyon ve gebelik vardır.