- Emoji Skoru
- 155
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi norayildiz
-
Yaa çok teşekkür ederimEvet canım var, 3-4 gün sonra kan testi yaptırıp keseyi kontrol ettirebilirsin :)
Çok teşekkür ederimBariz var hayırlı olsun
Ne demek canım. 3-4 gün bekle deme sebebim keseyi görebilmek için bu arada. Eğer adetlerin düzenli ise son adet tarihinin ilk günü senin gebelik başlangıcın sayılıyor. Kese de bebek en az 5 haftalıkken görünüyor. O yüzden adetin 1 hafta gecikmeli ki kese görünsün ve hamilelik netleşsin :)Yaa çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim cuma günü randevu aldım en azından kan vereceğim hala inanamıyorum hamile olduğumaNe demek canım. 3-4 gün bekle deme sebebim keseyi görebilmek için bu arada. Eğer adetlerin düzenli ise son adet tarihinin ilk günü senin gebelik başlangıcın sayılıyor. Kese de bebek en az 5 haftalıkken görünüyor. O yüzden adetin 1 hafta gecikmeli ki kese görünsün ve hamilelik netleşsin :)
var ya olmaz mıEki Görüntüle 3427770 Yumurtlama günü öncesi ve sonrasında korunmasız ilişkimiz oldu ve reglim üç gün gecikti dayanamadım test yaptım sizce var mı hamilelik
Amin canımÇok teşekkür ederim cuma günü randevu aldım en azından kan vereceğim hala inanamıyorum hamile olduğumainşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir
Çok teşekkür ederimvar ya olmaz mıtebrikler.
Çok sevindim canım benim, tebriklerBugün kan sonucumu aldım pozitif çıktı canım
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım benim, tebrikler
Gözün aydin hamilesinEki Görüntüle 3427770 Yumurtlama günü öncesi ve sonrasında korunmasız ilişkimiz oldu ve reglim üç gün gecikti dayanamadım test yaptım sizce var mı hamilelik
İnşallah çok teşekkür ederimGö
Gözün aydin hamilesin... saglıkli bir sekilde devam eder kucagına alirsin insallahhh.
Canım mesajını yeni gördüm inan ki. İlk verdiğim beta 82 çıkmıştı iki gün sonra 181 ama dört gün sonra 270 dört gün sonra 370 derken maalesef düşük yaptımBeta kaç çıktı canim
Adetimden bı gün önce yaptım iki günde adetim geçti kasıklarım ağrıyor sizce gebelik varmı iki dakkada çıktı cizgiCanım mesajını yeni gördüm inan ki. İlk verdiğim beta 82 çıkmıştı iki gün sonra 181 ama dört gün sonra 270 dört gün sonra 370 derken maalesef düşük yaptım
Adetimden bı gün önce yaptım iki günde adetim geçti kasıklarım ağrıyor sizce gebelik varmı iki dakkada çıktı cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?