hamilelik mi ?

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
kızlar merhaba benim bu ay adetim 5 gün gecikti ama sonra geldi ilk gün kahverengi geldi ikinci gün geldi ama diğer aylar olduğundan az geldi üçüncü gün kesildi direk. 2-3 gündür kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ağrı geliyor gidiyor ama öyle sürekli tuvalete gitme ne bilim bulantı felan yok acaba hamilelik olabilir mi bide adetim bittikten 2gün sonra şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor süzülüyor bunuda anlamış değilim hamilelik mi yoksa erken yumurtlama mı oldu ama adetim de 1gün sürdü sizce ne yapmalıyım

Benimde hamileligimde adetimin tam gününde lekelenmem olmuştu ertesi günde gelmişti sonra kesilmişti meğerse yerleşme kanamasıymış canım seninde öyle olabilir inşallah vardır bebiş

Zaten o tuvalete sık çıkma felan son aylarda oluyor kuzum yani belirti değil o bulantıda kişiden kişiye göre değişir

Test yaparsan çıkar cnm varsa

Benimde hamileligimde adetimin tam gününde lekelenmem olmuştu ertesi günde gelmişti sonra kesilmişti meğerse yerleşme kanamasıymış canım seninde öyle olabilir inşallah vardır bebiş

ama bende lekelenme olmadı normal adet gibi geldi ama fazla değildi

Bence adetim gecikti deyin sağlık ocagindan direk kan verin belki geç döllenmedir

Canim soyldklerin acaba varmi suphesi olusturdu bende. Bazende gebelikten onceki aylarda rahim kendibi bu sekilde hazirlayabiliyormus. Yinede bence pazarteso saglk ocaginda bi beta ver degerlerini gor . umarim gebeliginin haberini en kisa zamanda alirsin..

Son aylarda degil 7. Haftadan snra baslar.
Genel olarak son aylarda bebek rahme baskı yaptığı için sık idrara çıkma olayı daha çok oluyor ilk hamileliğimden dolayı biliyorum ilk aylarda böyle bişey yaşamadım ben tabi herkesin belirtileri aynı değil

Son düzenleme:
Tabiki dedigin gibibherkesde fsrkli olur
Bnm kardesim arksslarim ve buradan okudugm uc bes bayanda idrara cikmaolayini grunce oyle oldgna kanaat getirdim

kızlar adetime birgün kala yani bugün yaptım sabah ilk idrarımla 2 3 saniye bekler beklemez böyle cktı sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…