- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Test yaparsan çıkar cnm varsakızlar merhaba benim bu ay adetim 5 gün gecikti ama sonra geldi ilk gün kahverengi geldi ikinci gün geldi ama diğer aylar olduğundan az geldi üçüncü gün kesildi direk. 2-3 gündür kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ağrı geliyor gidiyor ama öyle sürekli tuvalete gitme ne bilim bulantı felan yok acaba hamilelik olabilir mi bide adetim bittikten 2gün sonra şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor süzülüyor bunuda anlamış değilim hamilelik mi yoksa erken yumurtlama mı oldu ama adetim de 1gün sürdü sizce ne yapmalıyım
Benimde hamileligimde adetimin tam gününde lekelenmem olmuştu ertesi günde gelmişti sonra kesilmişti meğerse yerleşme kanamasıymış canım seninde öyle olabilir inşallah vardır bebiş
çoğu kişi ilk aylarda oluyor dedi de canım o yüzdenZaten o tuvalete sık çıkma felan son aylarda oluyor kuzum yani belirti değil o bulantıda kişiden kişiye göre değişir
normal idrar testinde çıkar mı peki canım kan mı versemTest yaparsan çıkar cnm varsa
Olsun kuzum ihtimal var genede idrar testinde çıkar yapsanama bende lekelenme olmadı normal adet gibi geldi ama fazla değildi
Bence adetim gecikti deyin sağlık ocagindan direk kan verin belki geç döllenmedirkızlar merhaba benim bu ay adetim 5 gün gecikti ama sonra geldi ilk gün kahverengi geldi ikinci gün geldi ama diğer aylar olduğundan az geldi üçüncü gün kesildi direk. 2-3 gündür kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ağrı geliyor gidiyor ama öyle sürekli tuvalete gitme ne bilim bulantı felan yok acaba hamilelik olabilir mi bide adetim bittikten 2gün sonra şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor süzülüyor bunuda anlamış değilim hamilelik mi yoksa erken yumurtlama mı oldu ama adetim de 1gün sürdü sizce ne yapmalıyım
Son aylarda degil 7. Haftadan snra baslar.Zaten o tuvalete sık çıkma felan son aylarda oluyor kuzum yani belirti değil o bulantıda kişiden kişiye göre değişir
Genel olarak son aylarda bebek rahme baskı yaptığı için sık idrara çıkma olayı daha çok oluyor ilk hamileliğimden dolayı biliyorum ilk aylarda böyle bişey yaşamadım ben tabi herkesin belirtileri aynı değilSon aylarda degil 7. Haftadan snra baslar.
Tabiki dedigin gibibherkesde fsrkli olurGenel olarak son aylarda bebek rahme baskı yaptığı için sık idrara çıkma olayı daha çok oluyor ilk hamileliğimden dolayı biliyorum ilk aylarda böyle bişey yaşamadım ben tabi herkesin belirtileri aynı değil
Evet canım bende araştırdım internette ilk 3 ay ve son 3 ay idrara sık çıkma olurmuş hatta erken bir hamilelik belirtisiymişTabiki dedigin gibibherkesde fsrkli olur
Bnm kardesim arksslarim ve buradan okudugm uc bes bayanda idrara cikmaolayini grunce oyle oldgna kanaat getirdim
Evet gözün aydın canımEki Görüntüle 2217804 Eki Görüntüle 2217804 kızlar adetime birgün kala yani bugün yaptım sabah ilk idrarımla 2 3 saniye bekler beklemez böyle cktı sizce hamilemiyim
Teşekkür ederim canımEvet gözün aydın canım
Eki Görüntüle 2217804 Eki Görüntüle 2217804 kızlar adetime birgün kala yani bugün yaptım sabah ilk idrarımla 2 3 saniye bekler beklemez böyle cktı sizce hamilemiyim
Adet sancılarım var bu arada sende de oluyor muydu sanki adet olacakmış gibiVe hamileyim darısı isteyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?