- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
canım adete dönmedi hiç kırmızı gelmedi yani şuan iadrar testi yapsamçıkarmı peki cnmBi baktir istersen. Camurumsu gelebiliyor. Adete donmesse test yaptir.
Benm kanamalarimda hep cikti.canım adete dönmedi hiç kırmızı gelmedi yani şuan iadrar testi yapsamçıkarmı peki cnm
adetim hep düzensiz benim bu ay 7 gün gecikti ve 5 gün kahve bir pedi tüm gün boyunca doldurmayacak şekilde geldiBenm kanamalarimda hep cikti.
Seninkini bilemem..
10 gun kadar gelip kana donduğu oldu. Yani herkesin durumu farkli. Bi yap adet gunun gectiyse.
yarın direk kan veriyim diyorum canım inşallah bebiştir.Idrar testi yapın varsa çıkar silik de olsa
Bence de kan ver idrar testiyle kafan karışmamış olur canım. İnsallah bebiştir.yarın direk kan veriyim diyorum canım inşallah bebiştir.
İnşallah canım ya inşallah hiç aklımda yoktu rabbim nasip eder inşallah kim istiyorsa kucağını boş bırakmason ben geçen ayın 18 rejime başladım artık bebek olmuyor diye bu ay da böyle olunca hatta ilk gelir dedim ama 5 gün kahve rengi geldi işteBence de kan ver idrar testiyle kafan karışmamış olur canım. İnsallah bebiştir.
İlk kahve rengi olup sonra kırmızı olduğunda pis kanı atıyorsun o iyi birşey ama tabi Dr söyle yine de canım sen benim hep kahve rengi az geldi 5 gün kırmız olmadı ondan acaba bebek mi diyorumbenim de bu ay 3 gün kan geldi günde 2 tane ped dolduracak kadar sonra kahverengi oldu 3 günden sonra ama 3 gün gelen kıpkırmızıydı karın ağrım falan da oldu her ayki gibi normal mi
İdrar testi yaptım negatif canım kan versem mi acaba beklesem mi kiIdrar testi yapın varsa çıkar silik de olsa
Kırmızı ise değildir canım sonra doğru kahve kirli kan sağlıklı bişey onu biliyorumbenim 3 gün kırmızı sonra kahverengi oldu dediğim gibi o yüzden sordum yerleşme kanaması olmaz böyle sanırım
Ben bekleyince çok stres oluyorum kan da ver yoksa daha rahat beklersin regli.İdrar testi yaptım negatif canım kan versem mi acaba beklesem mi ki
bugün gitmedim ama yarın kesin gidicem canım duanı eksik etmeBen bekleyince çok stres oluyorum kan da ver yoksa daha rahat beklersin regli.
Ben de yarin kan vericem inaallah guzel sonuclar aliriz.bugün gitmedim ama yarın kesin gidicem canım duanı eksik etme
amin canım benim haber et olurmu senin belirtin neydi tamBen de yarin kan vericem inaallah guzel sonuclar aliriz.
Ben catlatma iğnesi oldum canim yasamadigim belirti yok o ignede yapiyor oyle seyler kasiklarda agri var. Basim donuyor. 3 gundur filan da bi halsizlik uyku hali. Yarin ignemin 11.günü bakalım olur inşallah bebisimizamin canım benim haber et olurmu senin belirtin neydi tam
ovilette demi canım kandaçıkar zaten en fazla 8 yada10 gün kalıyor vücudtave14 gün olmaz isen kesin bebiş geliyor allahın izni ileBen catlatma iğnesi oldum canim yasamadigim belirti yok o ignede yapiyor oyle seyler kasiklarda agri var. Basim donuyor. 3 gundur filan da bi halsizlik uyku hali. Yarin ignemin 11.günü bakalım olur inşallah bebisimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?