- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 31
- Konu Sahibi turtalicilek
Var aynı testten yarın yapıcam ama yapmayada korkuyorum ya tekrardan cıkmazsa diyeYarın tekrar bir yap bakalım canm erkn gebelik testi mi var elinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var aynı testten yarın yapıcam ama yapmayada korkuyorum ya tekrardan cıkmazsa diyeYarın tekrar bir yap bakalım canm erkn gebelik testi mi var elinde
Yap canm varsa zatn çıkar eğer ondada çıkarsa vardır kan verirsin direk ondada cikarVar aynı testten yarın yapıcam ama yapmayada korkuyorum ya tekrardan cıkmazsa diye
Ya erken ogrenenler var ama strese girmemek için bence 14 gün bekleyin çünkü kana zaten 11. Günde geçiyor, ondan sonra idrara geçmesi birlaç gün alıyor o da tabi erken gebelik testiyse. Yani bugün mesela yumurtlamanın üstünden 13. Gün geçti, o kadar silik goruyorum ki degil miyim diye strese girdim. Yapabiliosanız bekleyinHamılelık testı ılıskıden kaç gün sonra yapılmalı arkadaşlar ıdrar ıcın soruyorum
Yanı haklısınız öyle yapıyım ozaman sızın belırtılerınız neydı acabaYa erken ogrenenler var ama strese girmemek için bence 14 gün bekleyin çünkü kana zaten 11. Günde geçiyor, ondan sonra idrara geçmesi birlaç gün alıyor o da tabi erken gebelik testiyse. Yani bugün mesela yumurtlamanın üstünden 13. Gün geçti, o kadar silik goruyorum ki degil miyim diye strese girdim. Yapabiliosanız bekleyin
Ben bugün kan testi yaptırdım adete 1 gün var 3.94 çıkıyo ama idrarda silik çuktı bekleyecem bakalımYanı haklısınız öyle yapıyım ozaman sızın belırtılerınız neydı acaba
Bekle canım gecikmende olsun biraz.Gec döllenmedir belkiBen bugün kan testi yaptırdım adete 1 gün var 3.94 çıkıyo ama idrarda silik çuktı bekleyecem bakalım
Ya emin olamadım sonucta ovulasyon kullandım catlamayı gördüm ona ragmen gec döllenme olabiliyormuBekle canım gecikmende olsun biraz.Gec döllenmedir belki
Yanı 3.94 hamılelık ıcın yeterli dıye bılıyorumBen bugün kan testi yaptırdım adete 1 gün var 3.94 çıkıyo ama idrarda silik çuktı bekleyecem bakalım
Yanı 3.94 hamılelık ıcın yeterli dıye bılıyorum
Kız kardesım ıcın 3.24 çıktı ve daha sonrasındakı teste 2 katı oldu ve hamılelık çıktı bakalım hayırlısı umarım sızıde vardırReferans aralıgı 0-5 yazıyor
5 altına megatif diyolar sanırım ama supheli olabilir
Ay insallah kaç gün kala baktırmıştı peki 3.24 çıktığında?? Bide ne zaman tekrarlandı testKız kardesım ıcın 3.24 çıktı ve daha sonrasındakı teste 2 katı oldu ve hamılelık çıktı bakalım hayırlısı umarım sızıde vardır
Adete 2 veya 3 gün kalaydı sanırımAy insallah kaç gün kala baktırmıştı peki 3.24 çıktığında?? Bide ne zaman tekrarlandı test
2 gun sonrasında tekrar test verdı 2 katına cıkmıstı Hadı ınsallahAy insallah kaç gün kala baktırmıştı peki 3.24 çıktığında?? Bide ne zaman tekrarlandı test
Çift çizgi ama test de bozuk olabilir. Çizgi dağılmış. Tekrarlayın testi. Gönlünüzce olsun inşallahMerhaba hanımlar, bende pcos var doğum kontrol hapları emboli atmama neden olduğu için de tedavi olamiyorum. Adetlerin düzensiz. Yaklaşık 15 gün önce şüpheli ilişkim oldu sizce gebelik var mı?
Pozitif gorunuyor hemen cıktımıMerhaba hanımlar, bende pcos var doğum kontrol hapları emboli atmama neden olduğu için de tedavi olamiyorum. Adetlerin düzensiz. Yaklaşık 15 gün önce şüpheli ilişkim oldu sizce gebelik var mı?
Çok teşekkür ederim cevabınız için 6 yıldır bekliyorum mucizemiÇift çizgi ama test de bozuk olabilir. Çizgi dağılmış. Tekrarlayın testi. Gönlünüzce olsun inşallah
İlk başta gölge gibiydi sonra dedim herhalde uyduruyorum, gittikçe bu hali aldı. Acaba kurıma çizgisi mi diye şu damlattım şu hale geldi :Pozitif gorunuyor hemen cıktımı
Tekrarladiniz mi testiÇok teşekkür ederim cevabınız için 6 yıldır bekliyorum mucizemi