- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 27
- Konu Sahibi turtalicilek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben gordum:) sabah tekrar deneyin bence darisi bana olsa keske bu ay olmadi galiba, ovulasyon mu denedibizKızlar gören var mı?? Regle 3 gün var, ilk idrarla yapmadım sizce
Hayır düzenli adetlerime rağmen çok denemek istedim hep kaldı nasip olmadı kullanmakAy ben gordum:) sabah tekrar deneyin bence darisi bana olsa keske bu ay olmadi galiba, ovulasyon mu denedibiz
Ay ne guzel kacinci aydasinizHayır düzenli adetlerime rağmen çok denemek istedim hep kaldı nasip olmadı kullanmak
8 ay oldu evleneliAy ne guzel kacinci aydasiniz
Benimde duzenli ama tutmadi herhalde bu ay uzuldum biraz
Ben kesin gordum cizgiyi bu arada hemen ciktiysa kesin hamilesiniz
İnşallah vardır umarım sende en kısa zamanda iki çizgi görürsünAy ne guzel kacinci aydasiniz
Benimde duzenli ama tutmadi herhalde bu ay uzuldum biraz
Ben kesin gordum cizgiyi bu arada hemen ciktiysa kesin hamilesiniz
Bisey diycem suan cift cizgi gordumİnşallah vardır umarım sende en kısa zamanda iki çizgi görürsün
Yaaa sanirim hamileyim ama emin olamuyorum prodoctor diye bi test yaptim valla belirgin cizgi gordumde emin olamadm cunku yaptim 15 20 dakka sonra geldim geri boyleydi ama daha once bole bise olmamisti merak ettimEvet kullandım canım , son regliden 12 gün sonra kullanmaya başladım ve yumurtlama dönemini ve çatşamasını gördükten sonra erken gebelik testi yapmaya başladım
Nasıl yanıBisey diycem suan cift cizgi gordum
Bende gördüm canmKızlar gören var mı?? Regle 3 gün var, ilk idrarla yapmadım sizce
Ay inşallah yarın sabah yapcam testi yineBende gördüm canm
Benimkide bu sekildi cnm şuan gebeyim bnce sizdede var yarın birde kaset test yapın derimYaaa sanirim hamileyim ama emin olamuyorum prodoctor diye bi test yaptim valla belirgin cizgi gordumde emin olamadm cunku yaptim 15 20 dakka sonra geldim geri boyleydi ama daha once bole bise olmamisti merak ettim
Aynn ilk idrarinizla deneyin birde güzel haberlerinizi vekiyorzAy inşallah yarın sabah yapcam testi yine
Aynn ilk idrarinizla deneyin birde güzel haberlerinizi vekiyorz
Umarım daha belirgin çıkarAynn ilk idrarinizla deneyin birde güzel haberlerinizi vekiyorz
Ama benimki predictor değil markanın adı prodoctor.. bide hemen bakmadım 15 20 dakika sonra baktım o yuzden emin olamıyorum sabah ilk idrarla bakıcam bu arada evde kaset test kalmadı bakalım hamilemiyim ciddenBenimkide bu sekildi cnm şuan gebeyim bnce sizdede var yarın birde kaset test yapın derim
İnşallah cnmUmarım daha belirgin çıkar
Bnimkide o markaydı ve o şekildeydi ilk ogrendigimde şimdi bekledikçe daha kotulasti daha önce yine yapmıştım bn bu testle olmayınca hiç birşey cikammisti saatler sonra bileAma benimki predictor değil markanın adı prodoctor.. bide hemen bakmadım 15 20 dakika sonra baktım o yuzden emin olamıyorum sabah ilk idrarla bakıcam bu arada evde kaset test kalmadı bakalım hamilemiyim cidden
Ben bu arada gökge görüyorum sandım söktüm filan içindekini 3 gün önce. Ama bugün aleni cizgi gördüm. Tek fark 15 dakika 30 dakika arası bi sürede geri baktım ondan cekiniyorum yaptım negatif olcagından emindim islerimi hallettim. Dikkate almayın diyolar soradan cıkanlarıBnimkide o markaydı ve o şekildeydi ilk ogrendigimde şimdi bekledikçe daha kotulasti daha önce yine yapmıştım bn bu testle olmayınca hiç birşey cikammisti saatler sonra bile
Yarın tekrar bir yap bakalım canm erkn gebelik testi mi var elindeBen bu arada gökge görüyorum sandım söktüm filan içindekini 3 gün önce. Ama bugün aleni cizgi gördüm. Tek fark 15 dakika 30 dakika arası bi sürede geri baktım ondan cekiniyorum yaptım negatif olcagından emindim islerimi hallettim. Dikkate almayın diyolar soradan cıkanları