- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 31
- Konu Sahibi turtalicilek
Ovulasyondan beri gogsum agrıyor sıan adetime üc gün veya dört gün var erken gebelik testi yaptım ama manyak oldum galiba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani hemen cıktıNe kadar sürede çıktı
Yani kırmızı bariz belli de bacım yanında çok silik kırmızı var testin kendisimi öyle bilmem ama silik gibi duruyor gözlerim yanılmıyorsaEki Görüntüle 3080184 ya kızlar hayal görüyorum dimi cift cizgi degil gölgesi testin veya idrar lekesi değil mi flash tutunca cıkmıyor cunku bir de aksam. Yaptım
Ovulasyondan beri gogsum agrıyor sıan adetime üc gün veya dört gün var erken gebelik testi yaptım ama manyak oldum galiba ya
Ay inşallah sizde böyle bisey oldu mı baska acılardan bakınca gorunmuyor acaba diyorum cam gölges mi ama dört gün kala daha belirgin cıkardı sanki erken gebelik testinde değilmiBir kaç gün sonra tekrarla canım bende gördüm gibi ben de inşallah vardır
Sizin üc dört gün kala gebelik testleriniz nasıldı, ve ne zaman net gördünüz:) ovulasyonda asırı belli belirsiz bazıları ovulasyonda net cizgi goruyormusCanım bir kaç gün daha beklemen gerekiyor , bende çok erken test yapmaya başladım ve şuan 6 haftalık hamileyim , sana tavsiyem en azından adet gününü beklemelisin, ayrıca testi sabah ilk idrarın ile yapmalısın . Allah gönlüne göre versin inşallah.
Ya bana da var gibi geldi ama idrar izi olabilir cam izi olabilir cunku flash tutunca yokBende hayali çizgiler gördüm ama pek kimse inanmadı erken gebelik testinde ilk iki çizgiyi beklenen adet günümde gördüm.
Canım benim ilk testim böyleydi adete 6 gün vardı dahaAy inşallah sizde böyle bisey oldu mı baska acılardan bakınca gorunmuyor acaba diyorum cam gölges mi ama dört gün kala daha belirgin cıkardı sanki erken gebelik testinde değilmi
Ay bide yumurtlamadan kaç gün soraydı o hayal cizgilerBende hayali çizgiler gördüm ama pek kimse inanmadı erken gebelik testinde ilk iki çizgiyi beklenen adet günümde gördüm.
Yok ya sizde bayağı belliymiş ben endişelenmezdm böyle görsemCanım benim ilk testim böyleydi adete 6 gün vardı daha
Kaset test deneyebilirsinizYok ya sizde bayağı belliymiş ben endişelenmezdm böyle görsem
Ay birebir aynı saglıklı dünyaya gelsin kuzum:)) darısı bana ve tüm isteyenlereYumurtlama 16 sı idi benim ilk hayali çizgiyi 26 de gördüm yani döllenmeden 10 gün sonra ve net olarak hamile olduğumu 29 u öğrendim canım.
Çok soru sordum ama bu arwda ovulasyon kullandınız mı ben kullandmmmAy bide yumurtlamadan kaç gün soraydı o hayal cizgiler
Birebir ben de böyleyim kuzu sarmam yaaa suan hala teste gidip gelip bakıyorum emin olamadım manyak oldım iyice haber verücem olumlu da olsa olumsuzda olsa sonuc bide yarın ilk idrarla deniycem çıkarsa hayali cizgi bakcazEvet kullandım canım , son regliden 12 gün sonra kullanmaya başladım ve yumurtlama dönemini ve çatşamasını gördükten sonra erken gebelik testi yapmaya başladım