Hamilelik mi regl mi?

Laviniia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
18
5
1
30
Selam çiçek kadınlar,
2.5 senelik evliyim ve 6 aydır bebek düşünüyorum her ay siteye girip her belirtiyi kendimde arıyorum. Sonunda üye olup kendi belirtilerimi yazıp cevap almak istedim
2 gün sonra bat günüm ve bugün peçeteye sulu pembe bir leke geldi erken regl olduğumu düşünüp ped koydum fakat 6 saat geçmesine rağmen devamı gelmedi. Koltuk altımdan göğüse doğru bir hassasiyetim var ama dayanılmaz değil. Sanki göğüs ucu etrafında kararma var ve göğüs damarlarım belirgin. Geçen hafta bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra geçti. Aynı ağrıları dün tekrar yaşadım dayanılmaz bir bel ağrısı bacak ağrısı ve sol kasık ağrısı hala da ağrım devam ediyor fakat azalma oldu. Bir de birkaç gün önce masada gözümün önüne erik geldi canım istedi ama anlık olarak. Bu arada masada erik yoktu. Regl öncesi çok fazla tatlı tüketirim bugün canım istememesine rağmen arkadaşımın zoruyla tatlı yedim fakat hala midem bulanıyor. Birkaç gün önce de bir tanıdığım sen hamile misin yüzünde hamilelik beyazlığı var dedi. Enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi aynı zamanda antibiyotik kullanıyorum. Bu anlattıklarım belirti mi yoksa kalbimin bana oyunu mu? Annelerimizden bi yorum destek rica ederim

Kanamanız devam etmiyorsa anlattıklarınız hamilelik olabilir. Çünkü reglde kan gelse devami da olur. Damla şeklinde ve çok az ise yerleşme kanaması olabiliyor.

Kanamanız devam etmiyorsa anlattıklarınız hamilelik olabilir. Çünkü reglde kan gelse devami da olur. Damla şeklinde ve çok az ise yerleşme kanaması olabiliyor.
O kadar şey okuyoruz ki artık aklım bana oyun yapıyor diye düşünüyorum umarım devamı gelmez

O kadar şey okuyoruz ki artık aklım bana oyun yapıyor diye düşünüyorum umarım devamı gelmez
Devami gelirse reglidir. Hakkınızda hayırlısı. Zamana bırakın. Okuduğunuz her sey doğru değil kafanızı karıştırmayın.

Belirtiler benziyor evet ama bunları yaşamak için çok erken. Yine de imkansız değil
Hayırlısı olsun

Belirtiler benziyor evet ama bunları yaşamak için çok erken. Yine de imkansız değil
Hayırlısı olsun
Kasık bel göğüs ağrısı bunlar hep erken belirtileri ama erik meselesi kalbimin oyunu biliyorum. İnsanı en çok kendi psikolojisi yoruyor bu evrede. Umarım hayırlısıyla olur bu duygu yoruyor beni

Kasık bel göğüs ağrısı bunlar hep erken belirtileri ama erik meselesi kalbimin oyunu biliyorum. İnsanı en çok kendi psikolojisi yoruyor bu evrede. Umarım hayırlısıyla olur bu duygu yoruyor beni
Ben özellikle göğüs damarları kısmı için demek istedim
Ever diğerleri erken belirti. Hepsini yaşadım ama göğüslerdeki değişim çok sonra

Ben özellikle göğüs damarları kısmı için demek istedim
Ever diğerleri erken belirti. Hepsini yaşadım ama göğüslerdeki değişim çok sonra
Benim göğüslerim normalde de büyük ama şuan çok daha dolgun damarlar da gözle görülebilir derecede. Hergün takip ediyorum

Belirtileriniz hamilelik ile aynı. Kan işi bozuyor. Devamı gelirse regldir. İnşallah hamilesindir canım. Test varsa evde test yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…