• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi regl mi?

Sabirsiz13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
9
4
1
38
Merhabalar. Ikinci bir cocuk çok istiyoruz ve bir süredir çalışmalarımız devam ediyor. Bu ay yumurtlama testlerinden aldım ve teste göre yumurtlama olan her gün korunmasız ilişki oldu. Çok umutluydum bu ay ama adetime 4gun var ve sanki adet olacakmis gibi göğüs hassasiyetim var. Dokunamıyorum ve hatta taşıyamıyorum sanki göğüslerimi. Adete 10gun varken başladı ve ben buarada evde gebelik testi yaptım negatif cıktı. Basına böyle bisey gelen var mı? Adet olacakmis gibi göğüs ağrı ve hassasiyeti yaşayıp hamile olan :( başka hiçbir belirtim yok. Cevap verirse iz sevinirim

Bizde eşimle 2. Bebeği çok istiyorduk 3 ay boyunca adetlerim hep 3-4Gün gecikiyordu sonuç negatifti bu son adetim 12 mayıstı acayip derecede göğüs hassasiyetim oldu bugüne kadar tek belirti göğüslerimin sertleşmesiydi 2 gün gecikti test yaptım sonuç pozitif canım inşallah senden de güzel haberler alırız biraz daha bekle öyle test yap

Merhabalar. Ikinci bir cocuk çok istiyoruz ve bir süredir çalışmalarımız devam ediyor. Bu ay yumurtlama testlerinden aldım ve teste göre yumurtlama olan her gün korunmasız ilişki oldu. Çok umutluydum bu ay ama adetime 4gun var ve sanki adet olacakmis gibi göğüs hassasiyetim var. Dokunamıyorum ve hatta taşıyamıyorum sanki göğüslerimi. Adete 10gun varken başladı ve ben buarada evde gebelik testi yaptım negatif cıktı. Basına böyle bisey gelen var mı? Adet olacakmis gibi göğüs ağrı ve hassasiyeti yaşayıp hamile olan :KK43: başka hiçbir belirtim yok. Cevap verirse iz sevinirim
Benimde en büyük belirtim gögüslerimdi testi ne zaman yaptınız acaba

Bizde eşimle 2. Bebeği çok istiyorduk 3 ay boyunca adetlerim hep 3-4Gün gecikiyordu sonuç negatifti bu son adetim 12 mayıstı acayip derecede göğüs hassasiyetim oldu bugüne kadar tek belirti göğüslerimin sertleşmesiydi 2 gün gecikti test yaptım sonuç pozitif canım inşallah senden de güzel haberler alırız biraz daha bekle öyle test yap

Yaa ne güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 umarım bende öyle olurum çok umutsuzluğa kapılmıştım ama mesajınla bi umut doğdu içime tekrar ❤

Son adet tarihimde (20mayis) 20gun sonra yaptım. Ilk çocuğum 20.gün testte göstermişti kendini pozitif çıkmıştı yani hatta hemen hastaneye gitmiştim doktor mümkün değil göstermez demişti benim israrimla test yaptı orda da pozitif cıktı. Oyuzden şimdi de 20gun sonra yaptım ama negatif. Göğüs ağrısı da çok olunca hastalanicamheralde diye düşünmeye başladım:(

Son adet tarihimde (20mayis) 20gun sonra yaptım. Ilk çocuğum 20.gün testte göstermişti kendini pozitif çıkmıştı yani hatta hemen hastaneye gitmiştim doktor mümkün değil göstermez demişti benim israrimla test yaptı orda da pozitif cıktı. Oyuzden şimdi de 20gun sonra yaptım ama negatif. Göğüs ağrısı da çok olunca hastalanicamheralde diye düşünmeye başladım:(
Suan adetine 1 hafta var yani değil mi

Bende 2.çocuğu 16 aydır istiyorum
13 ay önce kürtaj oldum hala hamile kalamadım 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum çok üzülüyorum artık her ay aynı hüsranı yaşamak çok zor😢 Rabbim tez zamanda gözyaşlarımızı sevince çevirsin
Ya Rabbi sen büyüksün nasip eyle🤲😔😔😔

Back