Gebeliğe Hazırlık Hamilelik mi kuruma çizgisi mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ertesi gün adet oldum ama 3 gün sürdü, üstünden 1 hafta geçti adet ağrısı yaşadım bugün ama olsa şimdiye çıkardı yani
Test yaptınız mı peki yada kan verdinizmi bende test yaptım silik çıktı yarın hasta olamam lazım

Eklentiler

• IMG_0585.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 132
Çok teşekkür ederim ama bugün peçeteyle silinecek kadar az kahverengi leke geldi bir bilginiz varmı
Yerleşme kanaması olabilir canım bu iyi bişeydir, ben sabah kan verin sonuç 5 ın üstündeyse hamile sinizdir 2 güne bir kan testini tekrarlar artışlara bakarsınız, bu arada fotoprftaki testi nereden aldınız?

Merhaba , peki bunlar kuruma çizgisi mi kızlar ya adete 4 gün var , sonrada yaptım pek belli değil.. fotoğraflar 15/20 dk sonra çekildi..

Eklentiler

• B81994D8-CC10-418D-A13E-B36ACCDD3993.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 147
nöbetçi bi eczaneden almış eşim 250 tl ye baya iyi bir testmiş

merhabalar geçen hafta çarşamba günü yaptım o günden beri test yapmadım adetim 5 gün gecikmişti bir günlük bir kanamam oldu kanamadan 4 gün sonra bu testi yaptım sonuç böyle çıktı o günden beri de kasık ağrısı ve mide ağrısı yaşıyorum sizce var mıdır ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…