Hamilelik mi, kist mi?

sude3543

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
94
68
28
Merhaba arkadaşlar... hiç bir sorunum yokken bi ayda oluşan 6 cmlik kiste endometrioma yada hemorajik kist tanımı kondu. Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu. Bu kist yüzündendi. Bu aysa adet olacakmışım gibi hafif bi ağrıyla beraber açık pembe akıntı geliyor bu da kist yüzünden mi? Açık pembe kanama yaşayıp sebebini bilen var mı? Ve bu döneme yakın dudaklarımda kuruluk uçuk oluşuyor anlayamıyorum. Hiç böyle değildim. Şuan benim normalde bu adet ağrısıyla normal kanama yaşamam lazım hatta kanamam gelmiş gibi uyandım baktım yok. Anlamadım durumu?

Merhaba arkadaşlar... hiç bir sorunum yokken bi ayda oluşan 6 cmlik kiste endometrioma yada hemorajik kist tanımı kondu. Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu. Bu kist yüzündendi. Bu aysa adet olacakmışım gibi hafif bi ağrıyla beraber açık pembe akıntı geliyor bu da kist yüzünden mi? Açık pembe kanama yaşayıp sebebini bilen var mı? Ve bu döneme yakın dudaklarımda kuruluk uçuk oluşuyor anlayamıyorum. Hiç böyle değildim. Şuan benim normalde bu adet ağrısıyla normal kanama yaşamam lazım hatta kanamam gelmiş gibi uyandım baktım yok. Anlamadım durumu?
bunu anlamanin tek yolu hamilelik testi canim.bugun alabilirsen bi test guzel olur.Kistin varmis ondan desek o olmaz Belirtiye bakarak umit versek hic olmaz. Bissey hamilelrin de basina geliyo diye hamilelik belirtilerinde yer almiyo zaten usg ve kan tahlili disinda hic bi belirti hamilelige has degil:) ya adet belirtisi ya hastalik bakarsak dimi🤗Yani sen anliycksin bi tek😊 kistin tanisi doktora da gorun istersen. İkilemde kalmslar baksana.

X