Hamilelik mi Adet Düzensizliği mi?

gulu_gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
292
326
Normalde bebekten önce 28-29 günde adet oluyordum. doğum yaptım ve lohusaliktan sonra 15 ay adet olmadım. Bu süreçte doktora gittim yumurtlama oluyor hormonların iyi ama süt hormonun fazla salgilaniyor emzirdiğin icin olmuyorsun 2 seneye kadar sürebilir emzirmeyi bırakırsan ya da azaltirsan daha yakın zamanda da olur falan dedi doktor.emzirmeyi birakamadik ama Ilk defa bu haziranda birkac gün adet oldum, 6 temmuzda gebelikten önceki gibi normal sekilde 5 gün oldum sonra 3 agustosta yine normal şekilde oldum, 28 günlük döngüye göre 30 agustosta adet olmalıydım,olmadım ve 31 agustosta test yaptım negatif çıktı. Adet olacak gibi kasiklarim karnim biraz ağrıdı olacagimi düşündüm ama bugün 4 eylül hala adet olmadim. Daha birkaç aydır adet olduğum için düzensiz mi bu ay olmayıp diğer ay olma ihtimalim var mı ya da teste rağmen hamile olabilir miyim? Ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:
Ben de bu ay senin gibiyim 3eylülde adet olmam gerekiyordu olmadı bu ikinci gün test yaptım sabah negatif benim döngüm de 23gün acaba ondan mı diye düşünüyorum ama arada 25 gün falan da oluyor bekliyorum olcak mı diye acaba böyle olup pozitif gören olmuş mu daha önce ?

Ben de bu ay senin gibiyim 3eylülde adet olmam gerekiyordu olmadı bu ikinci gün test yaptım sabah negatif benim döngüm de 23gün acaba ondan mı diye düşünüyorum ama arada 25 gün falan da oluyor bekliyorum olcak mı diye acaba böyle olup pozitif gören olmuş mu daha önce ?
Olmuş burada okuduğum bazı konularda vardı. Brn bu sabah erken sonuc verebilen test yaptim negatif. Muhtemelen benimki adet düzensizliği

Eğer böyle bir şey varsa doktorunuza inositol takviyesini sorun adeti düzenliyor benim de adet düzensizliğim vardı ama kullanıp aynı zamanda emzirmek iyimidir bilmiyorum doktoruna danış gerçekten güzel takviye bütün hormonları dengeliyor ve adeti düzenliyor

Ben de aynı durumdayım 3 ay adet oldum bu ay bir hafta gecikti . Sizde son durum ne belli oldu mu

X