Hamilelik mevcut mudur?

Şizofreni ya da paranoya bir hakaret değil, tıpkı okb gibi psikiyatrik rahatsızlık. Sizin durumunuz okbyi aşmış, daha vahim diyorum. Tabii gerçekten ciddiyseniz.

Beyin firar etti.
Oldugundan suphe edildi.
Tıp terimlerine ve doga aykiri sekilde hamile kalindi.
Saglikla kucaginiza alin...

La havle vela yarabbii

Uzman degilim. Aklimi beynimi kullanabiliyorum en azindann. Hic bisey bilmiyosan ve hic yoksa o cok lazim olan sey googleye ne kadar surede gebelik belli olurun cevabindan anlardin
Ya inanının olkadar çok arattım ki. Uzmanlar kendi arasında çelişti. Amacım burada konuya hakim olan birini bulmak. Ama bilen bilmeyen yorum yaptı

Kesin hamilesiniz tebrikler

Ya inanının olkadar çok arattım ki. Uzmanlar kendi arasında çelişti. Amacım burada konuya hakim olan birini bulmak. Ama bilen bilmeyen yorum yaptı
Dalga geciyosun cunku bide yasini 45 isaretlemissin o yastakilere hakaret olur 4.5 falansin.
Ayrica kondom varken ve disari bosalma olunca hamile kalamazsin. Adet llunca zaten imkansizlasir ve 3 kere olmussun testlerden bahsediyosun. Olsaydi kipirdamaya baslardi merak etme.
Yatip kalkmayi biliyosunuz nasil hamile kalinir bilmiyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…