Psikiyatristsiniz sanırım. İthamlarınıza ve dalga geçmenize kayıtsız kalmayıp şikayet edecegimCunku sorununuz hamile olmamak degil hanfendi sorununuz okb
Şizofreni ya da paranoya bir hakaret değil, tıpkı okb gibi psikiyatrik rahatsızlık. Sizin durumunuz okbyi aşmış, daha vahim diyorum. Tabii gerçekten ciddiyseniz.Arkadaşlar bir nasıl bir millet olduk böyle. Kadınların birbirine cagil bilgili gözetmeksizin şizofreniye kadar itham edebilecek noktaya nasıl geldik anlamıyorum. Ven hiçbir kadın arkadaşıma kişilik haklarına hakaret ederek bir yorumda bulunmadım. BulunmAm da. Ancak bana yöneltilen terbiyesizliklere de sessiz kalmayacağım administora şikayet gönderiyorum
Siz bu konuda uzman mısınız degilseniz fütursuz yorumlar yapmayınŞizofreni ya da paranoya bir hakaret değil, tıpkı okb gibi psikiyatrik rahatsızlık. Sizin durumunuz okbyi aşmış, daha vahim diyorum. Tabii gerçekten ciddiyseniz.
Beyin firar etti.Merhaba,
Temmuzun 24 ünde bir ilişki oldu. İlişkide kondom kullanıldı ve boşalma kondomla dısarıda gerçekleşti. Ertesi gün 16 saat sonra ertesi gün hapı içildi. 2 gün sonra regl olundu. 6 gün kadar sürdü. Sonraki 2 ay düzenli adet görüldü. İkinci adette yani ilişkide. Sonraki 5 ve 6. Haftada idrar negatif çoktı Yani toplamda 3 kez adet görüldü. 4. Adette 10 günlük gecikme var hala da olamadım. Gecikmeden 5 gün sonra idrar gene negatif çıktı. Yani 3 ay sonraki test de negatif. Hamile olma durumu nedir?
Tedavi görüyorum dedim şizofreni yada paranoya teşhisi konmadı. Ama sizin kliniğe geleyim olmazsaSiz bu konuda uzman mısınız degilseniz fütursuz yorumlar yapmayın
Buradaki insanlar gebelik konusunda da uzman değil ama onu danışıyorsunuz.Siz bu konuda uzman mısınız degilseniz fütursuz yorumlar yapmayın
Uzamansanız gerçekten konuşmak isterimBeyin firar etti.
Oldugundan suphe edildi.
Tıp terimlerine ve doga aykiri sekilde hamile kalindi.
Saglikla kucaginiza alin...
La havle vela yarabbii
Araştırıp bilgi sahibi olduktan sonra kırmadan incitmeden yorumlar başımın üstüne ama aşağılama ok degilBuradaki insanlar gebelik konusunda da uzman değil ama onu danışıyorsunuz.
Uzman degilim. Aklimi beynimi kullanabiliyorum en azindann. Hic bisey bilmiyosan ve hic yoksa o cok lazim olan sey googleye ne kadar surede gebelik belli olurun cevabindan anlardinUzamansanız gerçekten konuşmak isterim
Ya inanının olkadar çok arattım ki. Uzmanlar kendi arasında çelişti. Amacım burada konuya hakim olan birini bulmak. Ama bilen bilmeyen yorum yaptıUzman degilim. Aklimi beynimi kullanabiliyorum en azindann. Hic bisey bilmiyosan ve hic yoksa o cok lazim olan sey googleye ne kadar surede gebelik belli olurun cevabindan anlardin
Hamile olmadığınızı anlamak için hakim olmaya gerek yok.Ya inanının olkadar çok arattım ki. Uzmanlar kendi arasında çelişti. Amacım burada konuya hakim olan birini bulmak. Ama bilen bilmeyen yorum yaptı
Evet aklıselim insanlar kadınlar var diye düşünerek sordum. HaklısınızBuradaki insanlar gebelik konusunda da uzman değil ama onu danışıyorsunuz.
Kesin hamilesiniz tebriklerMerhaba,
Temmuzun 24 ünde bir ilişki oldu. İlişkide kondom kullanıldı ve boşalma kondomla dısarıda gerçekleşti. Ertesi gün 16 saat sonra ertesi gün hapı içildi. 2 gün sonra regl olundu. 6 gün kadar sürdü. Sonraki 2 ay düzenli adet görüldü. İkinci adette yani ilişkide. Sonraki 5 ve 6. Haftada idrar negatif çoktı Yani toplamda 3 kez adet görüldü. 4. Adette 10 günlük gecikme var hala da olamadım. Gecikmeden 5 gün sonra idrar gene negatif çıktı. Yani 3 ay sonraki test de negatif. Hamile olma durumu nedir?
Daha önce bir sürpriz oldu kimyasal gebelik dendi. Pazartesi randevum var zira 10 gün oldu hala yok. Dedigniz gibi olacak inşallah. SevgilerHamile olmadığınızı anlamak için hakim olmaya gerek yok.
Meslek? Kadın dogum galiba. Randevu alayım. Kardeşim agzı olan konuyor bir gidinKesin hamilesiniz tebrikler
Ahahahah cevabını biliyorsunuz o zaman inanmadığınıza göreMeslek? Kadın dogum galiba. Randevu alayım. Kardeşim agzı olan konuyor bir gidin
Vallaha burada bir nevi kadın doğum uzmanı çırağı olduk diyebiliriz özellikle de böyle sorular sayesindeMeslek? Kadın dogum galiba. Randevu alayım. Kardeşim agzı olan konuyor bir gidin
Dalga geciyosun cunku bide yasini 45 isaretlemissin o yastakilere hakaret olur 4.5 falansin.Ya inanının olkadar çok arattım ki. Uzmanlar kendi arasında çelişti. Amacım burada konuya hakim olan birini bulmak. Ama bilen bilmeyen yorum yaptı
O da dogru haklısınız. Benim ılımlı yaklsıma sözüm yok da rencide edici yorımlar üzüyor inanınVallaha burada bir nevi kadın doğum uzmanı çırağı olduk diyebiliriz özellikle de böyle sorular sayesinde