kızalarrr.prof.doktor İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN hamile kalmak isteyenlere bir kür tavsiye ediyor.öncelikle gebe kalmak isteyenlerin uzak durması gerekenler:ADAÇAYI,NANE ve MAYDONOZ...bunları kesinlikle yemeyin.
HAMİLE KALMAK İÇİN KÜR:bu kür 21 gün uygulanıyor.8-9 kuru inciri yarım litre suyun içine koyun kaynatın.
kaynayan incirin içine 1 adet havuç ilave edin ve 2-3 dakika kaynattıktan sonra elde edilen suyun sabahları kahvaltıdan önce yarısını ve öglenleri ögle yemeginden önce yarısını için..bunu 21 gün boyunca yapıyoruz kızlar ve sonuçları bekliyoruz...
RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE Bİ EVLAT NASİP ETSİN...:Saruboceq:
kızlar ne dersiniz deneyelimmi?yerimseniben
ne kaybederiz ki,biliyorum bazılarınız şimdi şöyle düşünüyor,olacagı varsa olur niye böyle şeylerle ugrasayım ki yada daha olumsuzları...bırakın artık bu olumsuz düşünceleri canlarım..tıp tabiki çok önemli doktorlarımız herşeyi biliyor.ama bunun yanında ALLAH bir sürü nimet vermiş ve bu nimetlerin yararları çok fazla.eskiden insanlar bizim gibi imkanlara sahip degilmişler ve bitkilerle şifa buluyorlarmış.ALLAHIN yarattıgı her bitkide ve nimette bir hayır vardır.hamile kalmamıza neden destek olmasın ki ???
şimdi bu ne ya adaçayi iyi diye habire dayandik adaçayina adaçayi içtim hamile kaldim diyen çok eee doktorda içmeyin diyor hangine inanacağiz şaşirdim en iyisi hiç birini uygulamamak kendiliğinden olmasi için dua etmek bebek için yapmadiğimiz şey klmadi bunlari bilmeyen birine anlatsam güler herhalde bana gerçi eşim biliyor ve gülüyor verecek olan allah sadece dua et yeter diyor bende biliyorum allah verecek ama rabim bazi şeyleri vesile kilar bizler için bizde bu vesilelere siğiniyoruz allahim hepimize hayirli ve sağlikli evlatlar nasip etsin amin
of kızlar oooof öyle kederliyim ki zehir bile içerim
napıym yeter artık olucaksa olsun içimiz dışımız ilaç oldu ot oldu bıktım artık ümitsizlige düşmek üzereyim
bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 ? 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.
Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
İhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.
http://www.bayan.us/profdribrahim-saraolu-anne-stn-artrmak_08.html arkadaşım yanlış almışsın o kür gebe kalmak için değil süt arttırmak için link attım ama inşallah yasak değildir.