cimbombom
evlimisiniz ?
hayır canım evli değilim ama sevgilimle bebek düşünüyoruz ve uğraşıyoruz (yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi vs vs)
evlenmemenizin sebebi nedir cok merak ettim
inann bende çok merak ettim bu sebebi ..
cimbombom madem sevgiliniz o çocuk dogdugunda ne diceksiniz nasıl açıklama yapcanız merak ettim
Bence bu konuda kişilerin tercihlerine saygı duyulmalıdır. Sonuçta doğacak çocuk onların çocukları ve bunda siz çevrenin söz söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten cinselliği de bu çağda ayıp olarak gören bir milletiz hala. Bu yüzdendir ki cimbombom adlı üye sevgilisiyle beraber oluyor ve korunuyor diye ona hemen evlimisin sorusu sorulmuştur. Cinsellik kişilerin yaşaması,nefes alması kadar normal bir olaydır arkadaşlar. Bir ihtiyaçtır. Kimse kimseyi sevgilisiyle beraber oluyor diye yargılayamaz, etiketleyemez. Belli bir olgunluğa gelen kişilerin cinsellik yaşamaları kadar doğal başka ne olabilir ki?
evlenmemenizin sebebi nedir cok merak ettim
ben söyleyeyim şekerim.zamanında bu üyenin bir konusu vardı.sevgilisi ile imam nikahı kıymışlar ama resmi nikah kıyamazlarmış çünkü kayınvalidesi ile beraber yaşamak istemiyormuş..
evet aynen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?