• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik korkusu

evet cinselliği yaşamak kadar dogal birşeyi yoktur .. Ama bekarlardaki nasıl göze alabilme duygusu şaşırıyoruz / şaşırıyoruz ..
Evli kadınların bile göze alamadıgı birşey ya sevgiline birşey olsa
olan bayana olucak ..

bazı şeyleri önceden düşünmek lazım pişman olmamak için ..
bir zevk için kendi nefsinden ödün vermek saçma geliyor bana ..
sizlere hep evlimisiniz soruyu sormamızda bundandır ..
yoksa kimsenin zevkleri ilgilendirmez bizi .. gerekirse 10 tane dogursun cocuk ..
ama birşeyleri göze alıyorsan o cocugun herşeyine sorumlu olmalısın ..

Evlenince konuşalım birde aynı konuyu .. iNanın bakış açınız hiç aynı kalmıyor .. yerimseniben

iyi günler

Ben kendi adıma konuşayım. Sevdiğim insanla yaşadığım şeylerden hiç bir zaman pişmanlık duymam, en kötü anımızda bile... Bu benim bedenim, olacaklardan ben sorumluyum kısacası. Göze alınacak da çok büyük şey göremiyorum ortada... Sanırım bekarken cinsellik yaşayanlar o.. damgası yiyiyor gibi bi düşünce var ki çekinilmesi gereken,göze alınması gereken şey de bu. Ama ben beraber olduğum insana güvenirim bu konuda aramızdaki ilişki bitse bile saygı bitmez, çünkü ilişkimiz de karşılıklı saygıyla devam ediyor.

Cinsel sorunlar sadece evli bayanların başına gelmiyor, bekar insanların da cinsel hayatı olabileceğini anlayın artık lütfen.. Neden evlenmiyorsun, neden bekarken çocuk istiyorsun, vs.. bu soruların yeri burası değil.. Koşulsuz olarak gerçekten yardım etmek için giriyorsanız bu topiğe zaten orada profile bakıp da evli mi bekar mı diye düşünmek aklınıza gelmez.. Siz rahatsız oluyorsanız, cevap yazmazsınız bırakın o zaman, elbet yardımcı olacak birileri çıkar..

neden yorum yapan kişinin ilk önce profilindeki medeni durum bölümüne bakılıyor?
buraya bekar biri cinsel bir sorun yazsa bir taşlamadığınız kalacak.
başkaların hayatı adı üstünde başkalarınındır.
neden herkesin sizinle aynı biçimde yaşayıp aynı düşüncelere sahip olmasını bekliyorsunuz.
he böyle bir beklentiniz yoksa neden hemen yok evli misin, yok evlenmeden cinsellik falan demeye başlıyorsunuz?
ben doğru olanı söyleyeyim uymak isterse kendi bilir falan demeyin çünkü bahsettiğiniz doğru sizinki..
onaylamak zorunda değilsiniz, aynı yorum yapmak zorunda olmadığınız gibi..

Ben kendi adıma konuşayım. Sevdiğim insanla yaşadığım şeylerden hiç bir zaman pişmanlık duymam, en kötü anımızda bile... Bu benim bedenim, olacaklardan ben sorumluyum kısacası. Göze alınacak da çok büyük şey göremiyorum ortada... Sanırım bekarken cinsellik yaşayanlar o.. damgası yiyiyor gibi bi düşünce var ki çekinilmesi gereken,göze alınması gereken şey de bu. Ama ben beraber olduğum insana güvenirim bu konuda aramızdaki ilişki bitse bile saygı bitmez, çünkü ilişkimiz de karşılıklı saygıyla devam ediyor.

bekarken ilişkiye girip hamilemiyim konusunda başlık açan çok burda tepki alanda çok ..
ama burdakilerin hiç biri ooo... damgası vurmaz hanfendi ..
sanırım sizin bakış açınız bu ..

burdaki her insan evlenmeden önce birşey yaşaamıştırr ama ileride farkında olmadan sorun açıcak boyutta değil yerimseniben
bazı şeyleri yaparken düşünmek lazım .. burası türkiye hollandada almanyadaki gibi dogal karşılanmaz bu tür şeyler ..
evden kaçan kıza ailesinin baskısıyla bekaret testi uyglanıyorsa geniş millet olmamamışız daha demekki ..
bugun beraber oldugun kişi varsa yarın yok olabilir .. herşey ayrılmak değildir .. takdiri ilahi ..

konu dışına çıkmayalım artıkda kızın sorusu yanıt alsın ..

bekarken ilişkiye girip hamilemiyim konusunda başlık açan çok burda tepki alanda çok ..

burdaki her insan evlenmeden önce birşey yaşaamıştırr ama ileride farkında olmadan sorun açıcak boyutta değil yerimseniben
bazı şeyleri yaparken düşünmek lazım .. burası türkiye hollandada almanyadaki gibi dogal karşılanmaz bu tür şeyler ..
evden kaçan kıza ailesinin baskısıyla bekaret testi uyglanıyorsa geniş millet olmamamışız daha demekki ..
bugun beraber oldugun kişi varsa yarın yok olabilir .. herşey ayrılmak değildir .. takdiri ilahi ..

Zaten o... damgasını dışarıda vuruyorlar, buradaki insanlar onları görüp cinsellik yaşayan bekarları kınıyorlar...
Benim çevremdekiler bu tarz şeyleri sorun yapacak insanlar değiller belki de ben bundan rahatım bu kadar.
"İlişki biterse kadın da ortada kalır" fikrine katılmıyorum kesinlikle, kadın erkek eşit diyen fikirler burada kadını hemen ezilmeye açık bir konuma sokuyorlar. Yetişkin bir insan ilişkisi boyunca istediğini yaşayabilir bana göre. Ortada kalma gibi bir durum da ancak namusu zardan ibaret sanan beyinler için var olur..

yani zorla bekaret testi yapılmalı öyle mi?
kızının zorla çatala oturtan aileler var diye geniş millet değiliz öyle mi?
aile baskı yapıyor kız bakire çıkıyor ama bu utanca dayanamayıp intihar ediyor, ama biz genişlemedik milletçe heyo ne mutlu bize..

evlilik sadece kadının ortada kalmaması için mi var olan bir kurumdur? evlilik dışı bir yaşam müslüman kimliğine sahip bir toplum olduğumuz için yadırganır, eleştirilir, eleştirilmelidir. çünkü bu fertlere ait bir mesele değil toplumsal bir meseledir. ben karnımdaki çocuğumu büyütüp okula gönderdiğimde zinanın normal karşılandığı bir toplumun içine salmış oluyorsam bu nasıl "bana ne, herkesin kendi yaşantısı" olabilir.

arkadaşın imam nikahlı olduğunu okuyana kadar epey sarsılmıştım bu konunun bu kadar basite indirildiğini düşünüp ama elhamdülillah hala bazı değerlerimiz korunmaya çalışılıyor.

Konu yine nerelere gelmiş..
Çok üzülürek bu konununda kapısına kilit vurulmuştur..
Soruya cevap vermek yerine,yine konuyu nerelere getirmişiz..

Back