yumurtlama günü adet süresi (eksi) 14. çıkart
mesela 27 günde bir adet görüyorsan - 14 = 13. gün gibi ama tabi noktasal atış olmuyor.
teşekkür ederim karamelcim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama günü adet süresi (eksi) 14. çıkart
mesela 27 günde bir adet görüyorsan - 14 = 13. gün gibi ama tabi noktasal atış olmuyor.
evet cinselliği yaşamak kadar dogal birşeyi yoktur .. Ama bekarlardaki nasıl göze alabilme duygusu şaşırıyoruz / şaşırıyoruz ..
Evli kadınların bile göze alamadıgı birşey ya sevgiline birşey olsa
olan bayana olucak ..
bazı şeyleri önceden düşünmek lazım pişman olmamak için ..
bir zevk için kendi nefsinden ödün vermek saçma geliyor bana ..
sizlere hep evlimisiniz soruyu sormamızda bundandır ..
yoksa kimsenin zevkleri ilgilendirmez bizi .. gerekirse 10 tane dogursun cocuk ..
ama birşeyleri göze alıyorsan o cocugun herşeyine sorumlu olmalısın ..
Evlenince konuşalım birde aynı konuyu .. iNanın bakış açınız hiç aynı kalmıyor .. yerimseniben
iyi günler
Ben kendi adıma konuşayım. Sevdiğim insanla yaşadığım şeylerden hiç bir zaman pişmanlık duymam, en kötü anımızda bile... Bu benim bedenim, olacaklardan ben sorumluyum kısacası. Göze alınacak da çok büyük şey göremiyorum ortada... Sanırım bekarken cinsellik yaşayanlar o.. damgası yiyiyor gibi bi düşünce var ki çekinilmesi gereken,göze alınması gereken şey de bu. Ama ben beraber olduğum insana güvenirim bu konuda aramızdaki ilişki bitse bile saygı bitmez, çünkü ilişkimiz de karşılıklı saygıyla devam ediyor.
bekarken ilişkiye girip hamilemiyim konusunda başlık açan çok burda tepki alanda çok ..
ama burdakilerin hiç biri ooo... damgası vurmaz hanfendi ..
sanırım sizin bakış açınız bu ..
burdaki her insan evlenmeden önce birşey yaşaamıştırr ama ileride farkında olmadan sorun açıcak boyutta değil yerimseniben
bazı şeyleri yaparken düşünmek lazım .. burası türkiye hollandada almanyadaki gibi dogal karşılanmaz bu tür şeyler ..
evden kaçan kıza ailesinin baskısıyla bekaret testi uyglanıyorsa geniş millet olmamamışız daha demekki ..
bugun beraber oldugun kişi varsa yarın yok olabilir .. herşey ayrılmak değildir .. takdiri ilahi ..
konu dışına çıkmayalım artıkda kızın sorusu yanıt alsın ..
bekarken ilişkiye girip hamilemiyim konusunda başlık açan çok burda tepki alanda çok ..
ama burdakilerin hiç biri ooo... damgası vurmaz hanfendi ..
sanırım sizin bakış açınız bu ..
burdaki her insan evlenmeden önce birşey yaşaamıştırr ama ileride farkında olmadan sorun açıcak boyutta değil yerimseniben
bazı şeyleri yaparken düşünmek lazım .. burası türkiye hollandada almanyadaki gibi dogal karşılanmaz bu tür şeyler ..
evden kaçan kıza ailesinin baskısıyla bekaret testi uyglanıyorsa geniş millet olmamamışız daha demekki ..
bugun beraber oldugun kişi varsa yarın yok olabilir .. herşey ayrılmak değildir .. takdiri ilahi ..
konu dışına çıkmayalım artıkda kızın sorusu yanıt alsın ..