arkadaşlar bendede 9 aydır spiral var taktırdığımdan beri düzenli geliyordu geçen ay 1 inde geldi bu ay gelmedi 6 temmuzda eczaneden aldığım test negatif çıktı 8 inde hastaneye gittim oda negatif çıktı doktorumda telefonda yoktur diyor ama adetimde gelmiyor acaba hamilemiyim...bu arada eşimde korunuyor çünkü çok korkuyorum ama eşim bu ay tamda yumurtlama günümde korunmadı .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik korkusu
- Konu Sahibi cilvenaz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? C
cimbombom
Ziyaretçi
valla bizde bebek istemediğimiz zamanlar sizin gibiydik spirale güvenmez, yumurtlama günlerinde sevgilime prezervatif taktırırdım ama kokrtuğum başıma geldi bir kontrolde spiralin kaydığını öğrendim eğer manyak derecede korunmasa idik hamilelik olabilirmiş.
Her banyoda ipi kontrol et vs tam kasmıştım.
Hoş şimdide hamile kalayım diye kasıyoruz. Dünya işte.
ama sizin yoktur, olsa çıkardı.
Her banyoda ipi kontrol et vs tam kasmıştım.
Hoş şimdide hamile kalayım diye kasıyoruz. Dünya işte.
ama sizin yoktur, olsa çıkardı.
C
cimbombom
Ziyaretçi
cimbombom
evlimisiniz ?
hayır canım evli değilim ama sevgilimle bebek düşünüyoruz ve uğraşıyoruz (yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi vs vs)
E
EU3
Ziyaretçi
hayır canım evli değilim ama sevgilimle bebek düşünüyoruz ve uğraşıyoruz (yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi vs vs)
evlenmemenizin sebebi nedir cok merak ettim
inann bende çok merak ettim bu sebebi ..
cimbombom madem sevgiliniz o çocuk dogdugunda ne diceksiniz nasıl açıklama yapcanız merak ettim
inann bende çok merak ettim bu sebebi ..
cimbombom madem sevgiliniz o çocuk dogdugunda ne diceksiniz nasıl açıklama yapcanız merak ettim
Bence bu konuda kişilerin tercihlerine saygı duyulmalıdır. Sonuçta doğacak çocuk onların çocukları ve bunda siz çevrenin söz söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten cinselliği de bu çağda ayıp olarak gören bir milletiz hala. Bu yüzdendir ki cimbombom adlı üye sevgilisiyle beraber oluyor ve korunuyor diye ona hemen evlimisin sorusu sorulmuştur. Cinsellik kişilerin yaşaması,nefes alması kadar normal bir olaydır arkadaşlar. Bir ihtiyaçtır. Kimse kimseyi sevgilisiyle beraber oluyor diye yargılayamaz, etiketleyemez. Belli bir olgunluğa gelen kişilerin cinsellik yaşamaları kadar doğal başka ne olabilir ki?
Geçen gün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum..Dr.a tahlil göstermeye gittim 1 senedir bebek hasretiyle yanıyorum..Tedavi sürecindeyim neyse yanımda b aşka bir hasta var tahliline baktı sen hamilesin dedi kadın şok haberin yokmu dedi kadın yok dedi.. Spiral var nasıl olur dedi ve benim kanamam var dedi..Meğer spiral geriye kaymış hamile kalmış spiralden dolayı kanaması da olması doğalmış...
Allahın takdiri ol diyince herşey şekilde oluyor ..
Allahın takdiri ol diyince herşey şekilde oluyor ..
Bence bu konuda kişilerin tercihlerine saygı duyulmalıdır. Sonuçta doğacak çocuk onların çocukları ve bunda siz çevrenin söz söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten cinselliği de bu çağda ayıp olarak gören bir milletiz hala. Bu yüzdendir ki cimbombom adlı üye sevgilisiyle beraber oluyor ve korunuyor diye ona hemen evlimisin sorusu sorulmuştur. Cinsellik kişilerin yaşaması,nefes alması kadar normal bir olaydır arkadaşlar. Bir ihtiyaçtır. Kimse kimseyi sevgilisiyle beraber oluyor diye yargılayamaz, etiketleyemez. Belli bir olgunluğa gelen kişilerin cinsellik yaşamaları kadar doğal başka ne olabilir ki?
evet cinselliği yaşamak kadar dogal birşeyi yoktur .. Ama bekarlardaki nasıl göze alabilme duygusu şaşırıyoruz / şaşırıyoruz ..
Evli kadınların bile göze alamadıgı birşey ya sevgiline birşey olsa
olan bayana olucak ..
bazı şeyleri önceden düşünmek lazım pişman olmamak için ..
bir zevk için kendi nefsinden ödün vermek saçma geliyor bana ..
sizlere hep evlimisiniz soruyu sormamızda bundandır ..
yoksa kimsenin zevkleri ilgilendirmez bizi .. gerekirse 10 tane dogursun cocuk ..
ama birşeyleri göze alıyorsan o cocugun herşeyine sorumlu olmalısın ..
Evlenince konuşalım birde aynı konuyu .. iNanın bakış açınız hiç aynı kalmıyor .. yerimseniben
iyi günler
ben söyleyeyim şekerim.zamanında bu üyenin bir konusu vardı.sevgilisi ile imam nikahı kıymışlar ama resmi nikah kıyamazlarmış çünkü kayınvalidesi ile beraber yaşamak istemiyormuş..
C
cimbombom
Ziyaretçi
ben söyleyeyim şekerim.zamanında bu üyenin bir konusu vardı.sevgilisi ile imam nikahı kıymışlar ama resmi nikah kıyamazlarmış çünkü kayınvalidesi ile beraber yaşamak istemiyormuş..
evet aynen böyle
evet aynen böyle
şimdi nerde yaşıyorsunuz peki ..
sizdedir herhalde cocuk fln istediğinisze göre