• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik korkusu

cilvenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
1
0
86
38
Tekirdağ
arkadaşlar bendede 9 aydır spiral var taktırdığımdan beri düzenli geliyordu geçen ay 1 inde geldi bu ay gelmedi 6 temmuzda eczaneden aldığım test negatif çıktı 8 inde hastaneye gittim oda negatif çıktı doktorumda telefonda yoktur diyor ama adetimde gelmiyor acaba hamilemiyim...bu arada eşimde korunuyor çünkü çok korkuyorum ama eşim bu ay tamda yumurtlama günümde korunmadı .

çok çocuğunuz mu var..
neden istemiyorsunuz gebeliği..
geçen ay 1 de gelen adetin üzerinden 39 gün geçmiş olsa idrarda çıkardı bence..
doktora gitmenizde fayda var..

ohoo hem spral var hem eşin korunuyor
tam zırhlanmışsınız korkuyorsun bir de
hava değişimi stres filandır

valla bizde bebek istemediğimiz zamanlar sizin gibiydik spirale güvenmez, yumurtlama günlerinde sevgilime prezervatif taktırırdım ama kokrtuğum başıma geldi bir kontrolde spiralin kaydığını öğrendim eğer manyak derecede korunmasa idik hamilelik olabilirmiş.

Her banyoda ipi kontrol et vs tam kasmıştım.

Hoş şimdide hamile kalayım diye kasıyoruz. Dünya işte.

ama sizin yoktur, olsa çıkardı.

yumurtlama günü adet süresi (eksi) 14. çıkart

mesela 27 günde bir adet görüyorsan - 14 = 13. gün gibi ama tabi noktasal atış olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
inann bende çok merak ettim bu sebebi ..

cimbombom madem sevgiliniz o çocuk dogdugunda ne diceksiniz nasıl açıklama yapcanız merak ettim

Bence bu konuda kişilerin tercihlerine saygı duyulmalıdır. Sonuçta doğacak çocuk onların çocukları ve bunda siz çevrenin söz söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten cinselliği de bu çağda ayıp olarak gören bir milletiz hala. Bu yüzdendir ki cimbombom adlı üye sevgilisiyle beraber oluyor ve korunuyor diye ona hemen evlimisin sorusu sorulmuştur. Cinsellik kişilerin yaşaması,nefes alması kadar normal bir olaydır arkadaşlar. Bir ihtiyaçtır. Kimse kimseyi sevgilisiyle beraber oluyor diye yargılayamaz, etiketleyemez. Belli bir olgunluğa gelen kişilerin cinsellik yaşamaları kadar doğal başka ne olabilir ki?

Geçen gün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum..Dr.a tahlil göstermeye gittim 1 senedir bebek hasretiyle yanıyorum..Tedavi sürecindeyim neyse yanımda b aşka bir hasta var tahliline baktı sen hamilesin dedi kadın şok haberin yokmu dedi kadın yok dedi.. Spiral var nasıl olur dedi ve benim kanamam var dedi..Meğer spiral geriye kaymış hamile kalmış spiralden dolayı kanaması da olması doğalmış...
Allahın takdiri ol diyince herşey şekilde oluyor ..

Bence bu konuda kişilerin tercihlerine saygı duyulmalıdır. Sonuçta doğacak çocuk onların çocukları ve bunda siz çevrenin söz söylemeye hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten cinselliği de bu çağda ayıp olarak gören bir milletiz hala. Bu yüzdendir ki cimbombom adlı üye sevgilisiyle beraber oluyor ve korunuyor diye ona hemen evlimisin sorusu sorulmuştur. Cinsellik kişilerin yaşaması,nefes alması kadar normal bir olaydır arkadaşlar. Bir ihtiyaçtır. Kimse kimseyi sevgilisiyle beraber oluyor diye yargılayamaz, etiketleyemez. Belli bir olgunluğa gelen kişilerin cinsellik yaşamaları kadar doğal başka ne olabilir ki?

evet cinselliği yaşamak kadar dogal birşeyi yoktur .. Ama bekarlardaki nasıl göze alabilme duygusu şaşırıyoruz / şaşırıyoruz ..
Evli kadınların bile göze alamadıgı birşey ya sevgiline birşey olsa
olan bayana olucak ..

bazı şeyleri önceden düşünmek lazım pişman olmamak için ..
bir zevk için kendi nefsinden ödün vermek saçma geliyor bana ..
sizlere hep evlimisiniz soruyu sormamızda bundandır ..
yoksa kimsenin zevkleri ilgilendirmez bizi .. gerekirse 10 tane dogursun cocuk ..
ama birşeyleri göze alıyorsan o cocugun herşeyine sorumlu olmalısın ..

Evlenince konuşalım birde aynı konuyu .. iNanın bakış açınız hiç aynı kalmıyor .. yerimseniben

iyi günler

canım testlerin negatif çıkmış o zaman korkmana gerek yok . Mevsim değişiminden - sıcaklar yüzünden - stresten kaynaklanmış olabilir . mesela ben havalar birden ısınınca arka arkaya erken adet gördüm .

Mevsim değişikliğidir diyorum.. Çünkü benim de çok gecikti hamilelik riskim olmamasına rağmen.. Havalardaki dengesizlik bünyemize yansıyor çok normal, endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben..

Back