Hamilelik karinda şişme ?

Linaduru39

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
219
-10
13
28
13. Haftaya bu gece girmiş bulunmaktayız fakat ben iki gündür hastanede gunde 4-5 tane serum yiyorum ama bugün bir anda karnım sertleşmeye şişmeye başladı bu çocukla alakalı bisey midir yoksa serum mu sebep olmuştur ama hemşire de serum sevap olmaz dedi bebeğe umarım zararı olmamıştır ya of çok korkuyorum bilen var mı aranızda bu sertlik şişkinlik neden olabilir ?

Bende karnım büyümeye başlarken olmustu o sertlik meğerse gazmış Bi sade soda iç tuvalete çıkmaya çalış bakalım ben öyle yaptığımda gecmısto

Bende karnım büyümeye başlarken olmustu o sertlik meğerse gazmış Bi sade soda iç tuvalete çıkmaya çalış bakalım ben öyle yaptığımda gecmısto
Saat çok geç oldu hastanede yatıyorum hala yarın çıkacağım yarına geçmez ise dosyayı denerim ay çok rahatsız ediyor ya normalde gaz rahatsız etmez mi ? Yani ağrı gibi oda yok inşallah bebekle ilgili sıkıntı yoktur ya sabah ola hayrola çok merak ediyorum nedir neyin nesidir

Hamilelikte bi tuhaf oluyor bu gaz ödem falan bi deneyın siz yarın bı arada serum da şişirir vucuda etkı eder bende hemşireyim bu konuda serumdan şişkinlik çok gordum

Hamilelikte bi tuhaf oluyor bu gaz ödem falan bi deneyın siz yarın bı arada serum da şişirir vucuda etkı eder bende hemşireyim bu konuda serumdan şişkinlik çok gordum
Burda hemşireye sordum yok ya serum yapmaz diyince eeee ne yaptı birden bire o zaman çocuk bir günde büyüyecek değil ya dedim kendi kendime midem bile şiş sanki o derece hemşiresiniz madem size sorayım ben hastanede yatıyorum covidden dolayı yarın çıkacağım ama doktorum randevu gününde gel bisey olmaz diyor sallıyor günleri ama ben çok merak ediyorum bebeğimi en son 6 ocakta gittim yarın yani 19 unda gitsem başka doktora bide 3 şubatta randevum var . Çok mu kısa aralıklarla gitmiş oluyorum bir ay içinde kalp atışı sık dinlemek zararlı diyorlar . Peki ya dinlemeden ultrasonda kalp atışı gözükür mu sesi açmasa ama doktor olur mu bu şekilde çok merak ediyorum ya görmezsem eğer yarın aklım kalır ne önerirsiniz

Mutlaka kontrolde dinleniyor kalp atışı benim ilk başlarda düşüm riskim vardı 14. Haftama kadar 2 haftada bir gittim kontrollere bir sorun problem olmuyor bu zarar verir teorisini kim çıkardı sanki her gün gıdıp zarar gelcek gibi anlamadım zaten içini gönlünü rahat tut bizlerde bi sıkıntı olduğunda hemen gitmeyi öneriyoruz zaten sen git baktır randevunda yine gidersin bişeu olmaz

Merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ve sertlik ve şişlik var korkuyorum bı durum varmıdır sizde yasamissiniz bilgilendirebilirmisiniz beni rica etsem

Merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ve sertlik ve şişlik var korkuyorum bı durum varmıdır sizde yasamissiniz bilgilendirebilirmisiniz beni rica etsem
Canım 5 haftalikken şişlik ve sertlik çok normal bu zaman ilerledikçe yumuşama oluyor belirti sayılıyor zaten benimde sertti taş gibiydi Şuan 13. Haftadayım yumuşadı mesela korkmana gerek yok doğal

Canım 5 haftalikken şişlik ve sertlik çok normal bu zaman ilerledikçe yumuşama oluyor belirti sayılıyor zaten benimde sertti taş gibiydi Şuan 13. Haftadayım yumuşadı mesela korkmana gerek yok doğal
Üst karnimdada böyle hafif hafif batma gibi birşey hissediyorum midenin orda büyük ihtimal o normalmidir sizce

Üst karnimdada böyle hafif hafif batma gibi birşey hissediyorum midenin orda büyük ihtimal o normalmidir sizce
Normaldir bebek tutunurken de ufak ufak sancı sızı şeklinde şeyler normal benim doktorum bi kagit verdi bulabilirsem atayım size içiniz rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…